MónTerrassa
Turull i Rull marquen el full de ruta a Terrassa
  • CA
Josep Rull, a la seu del PDeCAT amb Turull i Villatoro | Cristóbal Castro

!--akiadsense-->

El local del Partit Demòcrata de Terrassa va acollir aquest dilluns, dia 5 de juny, al vespre una conversa amb el conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, el president del grup parlamentari de Junts pel Sí, Jordi Turull, i l’escriptor i periodista Vicenç Villatoro. L’objectiu de la trobada era parlar del referèndum i del full de ruta a seguir a partir d’ara.

En l’acte, Josep Rull va afirmar que “en tot aquest temps, el poble de Catalunya s’ha guanyat el dret a decidir, a fer un referèndum” alhora que va subratllar que “el fet democràtic és imbatible, el dret a l’autodeterminació és un pilar bàsic del Dret Internacional Públic”. Anant més enllà, i ja pensant en una futura Catalunya independent, l’egarenc va manifestar que l’objectiu és “construir un nou país a l’estil de Dinamarca, amb la màxima equitat social, on el talent i l’esforç es vegi recompensat”.

Vicenç Villatoro presentant els ponents | Cristóbal Castro

!--akiadsense-->

Per la seva banda, Turull va explicar que “anem a construir un nou país, farem campanya d’anar u per u per convèncer els indecisos” i va emplaçar als assistents a prendre “un paper molt actiu” per tal de fer possible el triomf del Sí en el referèndum. I malgrat que sembla que el referèndum està en boca de tothom, el diputat va recordar que “en aquestes properes setmanes ens abocarem més a defensar la democràcia que no pas parlar de referèndum“.

La seu del PDeCAT va acollir la xerrada | Cristóbal Castro

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa