MónTerrassa
Terrassa rebutja una resolució del PP perquè l’Ajuntament es posicioni contra el referèndum
  • CA

El ple del mes de juny de Terrassa, iniciat aquest dijous i que s’ha allargat fins a la matinada d’aquest divendres, ha rebutjat la proposta de resolució del PP que cercava conèixer el posicionament de l’Ajuntament, governat en coalició entre PSC i PDeCAT, sobre el referèndum anunciat pel Govern per a l’1 d’octubre.

La proposta popular, que portava per títol ‘Garantir l’Estat de dret, la democràcia i la legalitat’, ha estat tombada amb els vots contraris del PSC, PDeCAT, ERC, Terrassa en Comú i la CUP, mentre que a favor s’han postulat, a més del PP, Cs.

El portaveu popular, Alejandro Rodríguez, ha carregat contra el grup socialista per “voler evitar el debat” en passar el tema per la junta de portaveu, condicionant la col·laboració del consistori a una petició per escrit i oficial de la Generalitat.

En aquest sentit, els socialistes han defensat que es tracta d’un text “genèric” i han criticat que la intenció dels populars ha estat pressionar a l’acord que hi ha a l’ajuntament vallesà.

Rodríguez ha assenyalat que “és una oportunitat” per conèixer la postura de l’alcalde, Jordi Ballart, qui, ha dit, s’ha mostrat ambigu respecte a aquest anunci.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa