Assemblea de Tot per Terrassa a La Maurina
Assemblea de Tot per Terrassa a La Maurina | TxT

!--akiadsense-->

Dimarts, el partit liderat per Jordi Ballart, va explicar com s’organitzarà internament a partir d’ara. Ho va fer en una assemblea pública i oberta al Casal Cívic Terrassa a La Maurina. Tot per Terrassa tindrà un Comitè Executiu permanent que serà l’encarregat del dia a dia de la formació política. Els màxims responsables seran el president, Jordi Ballart, la vicepresidenta, Maruja Rambla, el secretari general, Noel Duque, i el tresorer, Xavier Cardona.

A més, aquest Comitè Executiu permanent comptarà amb 7 secretariats formats per diferents equips de persones que es distribueixen en aquestes àrees:

Política Municipal.

Política Supramunicipal.

Coneixement.

Comunicació i Imatge.

Territori, Mobilització, Militància i Voluntariat.

Actes i Logística.

Missatge i Relat.

Tot per Terrassa també ha creat un Comitè Executiu on tindran presència tot un seguit d’especialistes en diferents matèries com Igualtat, Gent Gran, Seguretat Ciutadana, Benestar Animal, Salut, Ciutat Universitària… A més, també hi haurà representació dels 7 districtes de la ciutat. A banda, hi haurà dos òrgans que controlaran l’activitat del partit com el Comitè de Garanties Estatutàries i la Comissió de Control Financer.

Després de presentar l’estructura en una assemblea oberta a la ciutadania, també es va fer balanç dels 100 dies de govern i es van recollir les peticions que va fer la ciutadania respecte a temes com l’incivisme o la mobilitat.

Nou comentari