MónTerrassa
Terrassa presenta el hub Audiovisual i la Nova Mobilitat als Next Generation Vallès
Ballart ha participat en el Fòrum Next Generation Vallès
Ballart ha participat en el Fòrum Next Generation Vallès | Miquel Badia – Badia Casanova BCF

!--akiadsense-->

L’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, ha participat aquest dijous al Teatre Principal de Sabadell, al Fòrum Next Generation Vallès, acte de presentació dels projectes d’entitats, empreses i institucions del Vallès Occidental als Fons Next Generation. El Fòrum Next Generation Vallès, promogut pel Consell Comarcal del Vallès Occidental, és un espai de trobada entre empreses i institucions per posar en comú projectes i informacions relatives als Fons de recuperació europeus Next Generation.

L’alcalde ha participat a la benvinguda institucional de la sessió, juntament amb l’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés; el president del Consell Comarcal i alcalde de Castellar del Vallès, Ignasi Giménez; el president del Consorci per a la Gestió de Residus i alcalde de Matadepera, Nil López, així com el secretario general de la Indústria y de la Pequeña y Mediana Empresa del Ministerio de Indústria, Comercio y Turismo, Raúl Blanco.

En el desenvolupament de la jornada, que s’ha estructurat en tres blocs de presentació de projectes en format ràpid de 10 minuts, l’alcalde Jordi Ballart ha presentat alguns dels projectes impulsats des de la ciutat a optar a aquests fons, com el Hub Audiovisual de Catalunya o la Nova Mobilitat.

Pel que fa al primer, pretén la construcció de nous platós de producció i digitalització de les infraestructures existents, augmentant la capacitat de producció del Parc Audiovisual de Catalunya i el retorn d’aquesta activitat a la ciutat i els seus voltants; la creació de nous espais per al desenvolupament d’empreses i incubadora de talents emergents, amb l’impuls i el suport per a la digitalització de les empreses; així com l’impuls del turisme, amb la creació museu del cinema i un centre d’interpretació, com a focus d’atracció i activació del turisme cinematogràfic i l’acostament de la ciutadania a un dels sectors motors del territori.

Sobre la Nova Mobilitat, l’alcalde ha explicat el projecte que pretén articular, en 3 anys, una xarxa primària de comunicació que faciliti a la ciutadania una nova xarxa continua i ben connectada, dins la pròpia ciutat, cap a l’entorn natural. També es proposa millorar la distribució urbana de mercaderies d’última milla desenvolupant centres de consolidació urbana de mercaderies en àmbits centrals de la ciutat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa