Jordi Ballart en la reunió amb la consellera i altres representants del món local
Jordi Ballart en la reunió amb els consellers i altres representants del món local | Aj. Terrassa

!--akiadsense-->

L’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, ha participat aquest dijous en una reunió telemàtica amb la consellera de Salut, Alba Vergés, el conseller d’Interior, Miquel Buch, i la consellera de la Presidència, Meritxell Budó, junt amb representants del món local de les regions sanitàries metropolitanes Nord i Sud, on han assistit alcaldes i alcaldesses dels municipis de més de 100.000 habitants i els presidents/es dels consells comarcals que hi ha dins d’aquestes regions sanitàries.

En aquesta reunió el Govern de la Generalitat ha exposat la seva proposta de desescalada per aquestes regions sanitàries, i el seu plantejament d’avançar aquests territoris a una fase intermitja entre la 0 i la 1, el que suposaria flexibilitzar algunes de les mesures vigents de la Fase 0, una proposta que ha de passar per l’aprovació del Govern de l’Estat.

L’alcalde terrassenc ha valorat positivament que el Govern català comparteixi els seus plantejaments amb el món local, i ha demanat que aquesta coordinació territorial sigui contínua en aquest procés de desescalament. Així mateix, ha demanat prudència en les decisions, i que aquestes estiguin basades en criteris sanitaris.

Nou comentari