MónTerrassa
TxTerrassa pregunta si el socialista Vega ha estat fora del país, on i per què
  • CA

TxT es pregunta que se n’ha fet del socialista Alfredo Vega en les darreres setmanes. El regidor ha estat fora del país per temes personals. És l’enèssim capítol de la picabaralla continua entre Tot per Terrassa i el PSC. Núria Marín, portaveu del grup municipal de TxT ha preguntat a l’alcaldia:

1.- El regidor Sr. Alfredo Vega, ha estat els darrers dies absent o de viatge?

2.- Aquesta situació, ha estat comunicada en temps i forma, segons les normes vigents per a les persones membres de la Corporació Municipal?

3.- En cas que hagi estat absent de la ciutat, així com de les seves funcions institucionals a l’Ajuntament de Terrassa, a quina zona o regió ha estat o està actualment? Per quins motius?

4.- En funció de quina hagi pogut estar aquesta zona o regió, compleix les regulacions i limitacions de l’actual estat d’alarma dictat pel Govern Espanyol?

5.- En funció de quina hagi pogut estar aquesta zona o regió, cal activar algun dels mecanismes previstos de prevenció de riscos, especialment pel que fa a mantenir una quarentena per tal d’evitar riscos de salut per a les persones? Ha estat comunicada en temps i forma la situació per tal de facilitar el compliment de les normes vigents?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa