MónTerrassa
Terrassa ja coneix les diverses llistes que es presentaran a les municipals
  • CA

Un total de 12 candidatura optaran a l’alcaldia de Terrassa en les eleccions municipals del 26 de maig, segons el llistat provisional que ha publicat aquest dimecres el Butlletí Oficial de la Província (BOPB). Aquest 2019 es presentarà una candidatura menys que en les eleccions del 2015, quan es van presentar 11 llistes.

ERC Terrassa

ERC Terrassa presenta una candidatura a les municipals amb fitxatges sorpresa
ERC Terrassa presenta una candidatura a les municipals amb fitxatges sorpresa | J. M.O.

Isaac Albert serà la cara visible d’ERC Terrassa. “Hem apostat novament per ampliar el projecte de ciutat que hem estat construint, sumant a la feina feta persones noves, diversitat, experiència i coneixement de la ciutat”, va afirmar a principis d’aquest mes d’abril, després de presentar una candidatura per les municipals amb fitxatges sorpresa. La llista dels republicans, que compta amb 14 dones i 13 homes, és la següent: Isaac Albert, Teresa Ciurana, Pep Forn, Ona Martínez, Carles Caballero, Xènia Albà, Josep Serra, Maria Costa, Montserrat Forn, River Farfan, Mercè Espasa, Pepe Ruiz, Marta Codina, Oriol Guerrero, Montse Pujol, Pere Freixa, Gala Porté, Carles Llongueras, Esperança Garrido, Jordi Centelles, Sílvia Grau, Sergi Castells, Cèlia Ros, Albert Gallardo, Pilar Sierra, Cesc Poch i Carme Labòria.

PSC Terrassa

x
Mercè Perea ha visitat la seu del PSC Terrassa | PSC TERRASSA

El fins ara alcalde, Alfredo Vega, comptarà en la seva llista amb un vell conegut de l’Ajuntament de Terrassa, l’exalcalde Pere Navarro, que tancarà la llista dels socialistes per Terrassa. Vega va ser proclamat cap de llista a finals del passat novembre. “Oferim compromís, treball, col·laboració amb les persones, dedicació, diàleg i un govern de tothom i per a tothom”, va afirmar en el seu discurs de proclamació com a alcaldable. La llista dels socialistes: Alfredo Vega, Eva Candela, Adrián Sánchez, Javier García, Josefina Merino, Amadeu Aguado, Marc Armengol, Carlos Lázaro (Independent), África Serena, Elisabeth Herrera, Jordi Rueda, Manuel Giménez, Nuri Escudé, Plácido Lordán, Carlota Menéndez, Alba Soldevilla, Víctor Pérez, Magda Aguilar, Aleix Pérez, Isabel Zarza, Joan Rodríguez, Noemi Carmona, Miguel Tomás, Luisa Carreño, Fran Campos, Dolors Puig i Pere Navarro.

Terrassa en Comú

Presentació de la candidatura de Terrassa en Comú, amb Ada Colau
Presentació de la candidatura de Terrassa en Comú, amb Ada Colau | Cristóbal

Matilla

FER UNA NOTI DE CADA LLISTA I UNA AGRUPADA TOTAL

EL NUM 1 DE VOX ÉS DE UNION DE CENTRE DE TERRASSA, JESUS RODRIGUEZ.

BUTLLETI OFICIAL BCN JUNTA ELECTORAL TERRASSA. ELECCIONS 2019, CANDIDATURES 2019,

FER POBLE PER POBLE TAMBÉ

FOTOS | Presentació de la candidatura de Terrassa en Comú, amb Ada Colau

Tot per Terrassa

Tot per Terrassa fa pública la llista electoral
Tot per Terrassa fa pública la llista electoral | Tot per Terrassa

!--akiadsense-->

L’exalcalde Jordi Ballart, per la seva banda, es presentarà amb una nova formació, Tot per Terrassa, encapçalada per ell mateix i que tancarà l’escriptora i poeta terrassenca i universal, Marta Pessarrodona, Premi d’Honor de les Lletres Catalanes d’aquest 2019. Ballart va presentar el seu projecte a mitjans de desembre. Ballart: “Ni independentistes ni unionistes, som terrassenquistes”. L’acompanyaran en l’aventura i que li donen suport, comAlberto Demomento, Toni Torres, Joana Biarnés, Rosa Boladeras, Joan Martínez Colás, Kiku Mistu, Jon Tugores, Noel Duque, Iván Pérez, Vaxi Màgic, Ignasi Verdós, Sarai Gascón, Rosa Maria Ribera, Jordi Flores, Oriol Salvador i Lluïsa Melgares, entre altres.

FOTOS | La presentació de la candidatura de Jordi Ballart

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa