tot

Tot per Terrassa (TxT) ha inaugurat aquesta tarda la seva seu, un espai situat al carrer de Galileu, 208, i que durant les darreres setmanes s’ha estat habilitant per convertir-se en l’espai oficial del partit de Jordi Ballart i per poder acollir diferents activitats amb una clara vocació social.

L’acte d’avui ha comptat amb l’assistència de més de 220 persones entre regidores i regidors, afiliats (als que s’ha entregat el carnet que ho acredita) i altres amigues i amics que han volgut compartir aquest temps amb la jove formació terrassenca.

Durant la presentació, l’alcalde de Terrassa i president de TxT, Jordi Ballart, ha dit que “esperem que aquesta seu sigui la casa de totes les terrassenques i tots els terrassenques, amb esperit de partit però, especialment, de ciutat”.

Ballart considera que “cal omplir-la amb xerrades i presentacions que puguin ser de servei a la ciutadania, demostrant que TxT és un grup de persones que es troba, que debat i que organitza coses amb vocació terrassenca».

La seu serveix com a espai de treball de les diferents comissions i secretaries del partit de TxT. “És un espai obert a les persones afiliades, però també a la resta de la ciutadania, amb activitats, xerrades i presentacions; com a espai on poder transmetre suggeriments al partit per millorar qüestions vinculades al dia a dia de la ciutat, i com a local que es podrà cedir a entitats i associacions que ho demanin per dur a terme alguna activitat. Un espai, doncs, de partit, però també amb vocació social i amb ganes de construir ciutat”.

La seu està oberta al públic de dilluns a divendres, de 5 a 8 de la tarda, a més de dos matins (dimarts i dijous, de 10 a 1). TxT afirma que hi tenen cabuda totes les persones sigui quina sigui la seva condició, a més de ser “pet friendly” (els gossos hi són benvinguts “i sempre hi trobaran un bol amb aigua fresca”). “TxT és una proposta plural, diversa, inclusiva, feminista, animalista, oberta, innovadora i que es basa en les persones, en la justícia social i en una política ètica, compromesa i de proximitat”. El partit va néixer el 2018 com a formació amb vocació municipalista i el maig de 2019 va guanyar les eleccions a l’Ajuntament de Terrassa amb deu regidors. Un posterior acord amb Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) va permetre encarar el mandat 2019-2023 amb garanties de comptar amb un govern de progrés a la ciutat.

Nou comentari