MónTerrassa
Tot per Terrassa defensa la Lluïsa Melgares i ataca Armengol (PSC)
  • CA

Des del Grup Municipal Tot per Terrassa expressem tot el nostre suport a la tinenta d’alcalde de Territori i Sostenibilitat, Lluïsa Melgares, que ahir va ser víctima d’una situació que mai s’hauria de donar entre companys de consistori. La tarda d’aquest dilluns, durant la comissió de Territori i Sostenibilitat, la nostra companya va haver de suportar alçades de veu per part del regidor del Partit Socialista, Marc Armengol, una manca de respecte que no podem permetre.

Per contextualitzar la situació, cal explicar que Marc Armengol era la persona responsable de l’àrea de Territori i Sostenibilitat que va rebre l’informe de la UPC sobre el pàrquing del Portal de Sant Roc que, al mes de març, concloïa: “Es disposa de dades suficients per concloure que la coberta està en situació propera al seu límit resistent i que no verifica els requisits de seguretat, funcionalitat i durabilitat de la normativa vigent”. Davant d’aquesta alarmant conclusió, el senyor Armengol, inexplicablement, no va prendre les mesures que requeria la gravetat de la situació.

Amb el canvi de govern, aquest informe va arribar a les mans de la nova responsable de l’àrea, Lluïsa Melgares, que va actuar amb la urgència que la gravetat de la situació requeria, ordenant el tancament del pàrquing de forma immediata. Entenem la inacció del senyor Marc Armengol d’una irresponsabilitat flagrant i ens indigna que, no només no reconegui el seu error i traslladi la responsabilitat a l’equip tècnic municipal, sinó que es prengui la llicència de donar directrius sobre com actuar i que les doni a més, alçant la veu, mostrant una falta de respecte intolerable.

Per aquest motiu, exigim al regidor del PSC, Marc Armengol, que assumeixi la seva responsabilitat com a màxim responsable de la seguretat de les ciutadanes i ciutadans en el moment que va ser informat de la situació excepcional, que requeria mesures excepcionals, que no va prendre.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa