MónTerrassa
Terrassa debat sobre què és i com s’aplica l’Urbanisme Feminista
  • CA

Aquest dimarts, a les sis de la tarda, la seu de la CUP de Terrassa (carretera Montcada, 155) es presenta el llibre Apropiaciones de la Ciudad: Género y producción urbana, editat per Pol·len Edicions. També es debatrà sobre #UrbanismeFeminista en referència què vol dir? com es concreta, en les polítiques públiques? En aquest sentit, es tractaran els següents temes:

1) La reivindicació del dret a la ciutat com a pràctica espacial. Amb Gabriela Navas (coordinadora del llibre i membre de l’OACU – Observatori Antropologia del Conflicte Urbà)

2) Com podem redisseny dels patis escolars per evitar els rols de gènere? Amb Dafne Saldaña (membre d’#Equalsree)

3) La pèrdua de la cultura infantil de carrer (i la masculinització hegemònica de les colles). Amb Jordi Panyella (editor de Pol·len)

4) Marxes exploratòries nocturnes: Les ‘mapejades’ fetes a Terrassa. Amb Alba Díez (membre de la Comissió feminista CUP Terrassa)

5) Millores en la Mobilitat quotidiana i Accessibilitat: Parades intermèdies de bus nocturn i pilones als carrils de vianants de Terrassa. Amb Montse Garcia ( Prou barreres!! Plataforma d’acció per l’accessibilitat universal)

6) Mobiliari urbà no discriminatori i la Mixtura d’Usos en el POUM. Amb una militant de CUP.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa