MónTerrassa
Terrassa celebra per primer cop un Ple de dones
  • CA

L’Ajuntament de Terrassa celebrarà el proper divendres, 9 de juliol, a les 9.30 h, un Ple Municipal amb caràcter extraordinari. L’acte tindrà lloc al Saló de Plens de l’Ajuntament (Raval de Montserrat, 14-16). El Ple es podrà seguir en directe a través del canal YouTube municipal i també es podrà escoltar en directe a la Ràdio Municipal de Terrassa (95.2 FM).

ORDRE DEL DIA

1. Proposta de resolució presentada pels grups municipals TOT X TERRASSA, PSC, ERC-MES, CIUTADANS I JUNTS X TERRASSA per a l’atorgament d’honors i distincions a la senyora Quitèria Tarragó Casellas.

2. Proposta de resolució presentada pels grups municipals, entitats i col•lectius que han participat en el grup de treball de l’àmbit de detecció i atenció de les violències basades en el gènere.

3. Proposta de resolució presentada pels grups municipals, entitats i col•lectius que han participat en el grup de treball de l’àmbit de la prevenció i la sensibilització de les violències masclistes.

4. Proposta de resolució presentada pels grups municipals, entitats i col•lectius que han participat en el grup de treball de l’àmbit dels drets de les dones en el treball productiu.

5. Proposta de resolució presentada pels grups municipals, entitats i col•lectius que han participat en el grup de treball de l’àmbit dels drets de les dones en els treballs de les cures.

6. Proposta de resolució presentada per els grups municipals i la comissió 8 de març per aprovar el reconeixement a la senyora Carmen Pablos Martínez, durant la tardor de 2021.

7. Proposta de resolució presentada pels grups municipals TOT X TERRASSA, PSC, ERC-MES, CIUTADANS I JUNTS X TERRASSA per aprovar el full de ruta de les polítiques feministes de la ciutat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa