MónTerrassa
Terrassa acull el primer debat de les candidatures a dirigir Podem Catalunya
  • CA

Podem Catalunya celebra el seu primer debat de candidatures per a la nova direcció. El lloc escollit ha estat Terrassa. L’acte tindrà lloc aquest diumenge, 1 d’abril, a les 12 del migdia a la Sala Born (c/ Rasa, 70). L’aforament és limitat a 200 persones i per això cal inscriure’s clicant aquí. Juntament amb les persones que formaran part dels òrgans, que són la Secretaria General, el Consell Ciutadà Català i la Comissió de Garanties, també s’escolliran els documents que marcaran el rumb polític i organitzatiu del partit.

Les candidatures presentades són:

1) @contigo_2018

2) @ambtumespodem

3) @SomPodemCat

4) @ALesPlacesPodem

5) @EntreTotesPodem

Entre els dies 5 i 9 d’abril es produirà el termini de votacions, tant telemàtiques com presencials, i el dia 11 d’abril es proclamaran els resultats de la consulta.

En el comunicat de la Coordinadora Gestora Provisional s’exposa que “avui hi ha gran nombre de candidats i candidates per als càrrecs orgànics de Podem, la qual cosa és un clar testimoniatge de la riquesa de diferents ofertes programàtiques que existeixen en Podem Catalunya. Les primàries representen una excel·lent oportunitat perquè hi hagi un debat de diferents opcions per configurar el futur de Podem Catalunya. Ara bé, aquest debat ha de ser exemplar i no ha d’incloure comportaments que desmereixin a Podem Catalunya. Ha de centrar-se en els continguts polítics i socials de les diferents candidatures i han d’evitar-se comportaments que maliciosament puguin interpretar-se pels mitjans com a meres lluites pel poder que deshonren al partit” i afegeixen que “en aquest aspecte la història de Podem ha tingut massa lluites intestines que ens han fet molt mal. La màxima autoritat de Podem Catalunya ha indicat de forma rotunda i consistent en l’última consulta que vol un canvi profund en el nostre partit. No és “Madrid” com constantment i manipuladorament es presenta pels mitjans, sinó els inscrits i inscrites, l’Assemblea Ciutadana la que decideix. I en conseqüència un nou Podem està apareixent. Acusacions malintencionades que Podem desapareixerà o que quedarà absorbit per una altra força política reflecteixen un mínim coneixement de Podem, fins i tot dels seus reglaments”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa