MónTerrassa
TeC dona suport a les protestes dels taxistes de Terrassa
  • CA

Des de Terrassa en Comú han emès un comunicat en què mostren el suport a les protestes dels taxistes de Terrassa, en suport a la vaga i mobilitzacions que duen a terme els seus companys a Barcelona. “Pensem que la liberalització no és la solució, ans al contrari, precaritza el sector”, afirmen, recordant que Tribunal Superior de Justícia de Catalunya va mantenir la suspenció del reglament de l’Àrea metropolitana aprovat el mes de febrer per l’Ajuntament de Barcelona, que exigia que les empreses Uber i Cabify disposessin d’una llicència local.

Els comuns volen subratllar que “obrir la porta a aquest tipus d’empreses multinacionals suposa la individualització i la precarització de les condicions laborals i la implantació, un cop més, d’un capitalisme salvatge que trenca amb tot tipus de convenis laborals”. Així mateix, animen a tot el col·lectiu de taxistes de la resta de l’Estat que comparteixen la mateixa lluita a “unir forces i sumar-se a la mobilització com ja ha succeït en llocs com Madrid, Andalusia, Aragó i Euskadi. La seva lluita és una important reivindicació per a la defensa del transport públic i dels drets de totes les treballadores i treballadors”.

Des de TeC demanen que les mesures aprovades per l’Ajuntament de Barcelona s’apliquin a tot el país, com a “mesura factible de solució del conflicte”. Finalment, insisteixen que “el progrés de la nostra societat ha de ser amb drets socials i treball digne, no amb models neoliberals de precarietat i explotació”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa