MónTerrassa
TeC apressa per trobar els responsables de la mort de dos gossos al CAAD
  • CA

El passat 31 de desembre van morir dos gossos i sis van patir ferides de diferent gravetat al Centre d’Atenció d’Animals Domèstics de Terrassa, centre gestionat actualment per l’empresa municipal Eco-Equip. Terrassa en Comú ha emès un comunicat en què exigeixen que es finalitzi la investigació i es posin “tots els recursos” per identificar als responsables “d’aquest fet lamentable, irresponsable i cruel”.

Els comuns recorden que el CAAD no disposa de personal al centre a les nits (des de les 19 h fins a les 8-9 h), ni els dies festius. Sí que disposa d’un sistema d’alarma connectat i gestionat per una empresa privada, i que el dia dels fets l’alarma va sonar i el personal responsable va acudir al CAAD i, segons sembla, no van detectar res anormal.

Els comuns demanen que s’aclareixi perquè l’empresa responsable de l’alarma del centre no va detectar el que estava succeint quan es van personar al CAAD. I que l’Ajuntament “estudiï i prengui urgentment les mesures necessàries per a garantir el benestar i la seguretat de tots els animals que actualment es troben al CAAD, i es valori la possibilitat que hi hagi vigilància presencial durant les nits”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa