MónTerrassa
La Taula Política del Pacte de Ciutat a Terrassa ja és una realitat
  • CA
Constitució de la Taula Política del Pacte de Ciutat
Constitució de la Taula Política del Pacte de Ciutat | Rafel Casanova – BCF

!--akiadsense-->

L’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, ha presidit aquest dilluns la reunió de constitució de la Taula Política del Pacte de Ciutat per a l’impuls econòmic i social de Terrassa, en què han participat els i les portaveus dels cinc grups polítics municipals. A la sessió ha quedat constituïda la Taula i s’han abordat diferents temes relacionats amb les tasques a desenvolupar a partir d’ara: grups de treball, transparència, participació, comunicació a la ciutadania, etc.

També s’han debatut diversos estudis, indicadors i dades, així com una proposta d’estructura del document base del Pacte. Finalment, s’ha acordat el calendari de treball de la Taula, que a partir d’ara entra en fase de diagnosi. A continuació es desenvoluparà una fase de col·laboració i participació ciutadanes i, finalment, la Taula Política redactarà un document que s’elevarà al Ple. L’objectiu és aprovar el document al juliol i, tot seguit, demanar l’adhesió de les entitats, empreses i col·lectius de la ciutat.

El Pacte de Ciutat per l’impuls econòmic i social de Terrassa és una iniciativa política per construir un acord ciutadà el més ampli i representatiu possible, que coordini la resposta de la ciutat a la nova etapa que s’obrirà amb la finalització de l’estat d’alarma, que uneixi la ciutat al voltant d’uns objectius compartits, i que generi l’energia i l’esperit de cooperació i solidaritat necessari per afrontar aquesta nova etapa post-crisi sanitària causada pel coronavirus. El passat 22 de maig, tots els grups van signar un acord polític de bases per impulsar aquest Pacte de Ciutat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa