MónTerrassa
Un sindicat policial amenaça l’equip de govern i demana dimissions
  • CA

La secció sindical del SPL-CME a la policia municipal de Terrassa, abans SPPM-CAT, formada per integrants d’ADEPOT i la plataforma no 12H (SPL-CME Policía Terrassa) prepara actes de protesta perquè es visualitzi el seu malestar amb l’equip de govern que conformen TxT i Esquerra Republicana. El grup continua amb els seus atacs frontals contra el regidor Xavier Fernández Rivero, company seu abans d’assumir el càrrec, al que demanen la dimissió.

La secció sindical afirma que si totes les propostes que els hi arriben des de l’equip de govern s’assemblen a les actuals posaran en marxa mesures de pressió, tot i que no han volgut avançar quines poden ser. SPL-CME i el sindicat UGT van convocar una assemblea per a copsar quina era l’opinió de la plantilla. I les votacions han acabat amb unanimitat i amb la decisió de continuar endavant amb les queixes i peticions. “La Policia Municipal no pot canviar del tot la seva estructura cada cop que visquem un canvi de govern. El projecte del regidor contradiu l’actual Pla Director de la Policia”. El conflicte entre les dues parts ja fa mesos que s’arrossega i s’ha fet crònic i és un no parar d’estira-i-arronsa.

“Malgrat la promesa de Jordi Ballart d’ampliar la plantilla, la realitat és que som menys policies aquest 2021 que l’any 2018. Aquest declivi d’efectius posa en risc el compliment del programa polític de Tot per Terrassa. Per aquesta raó, en un moviment a la desesperada, el regidor responsable pretén augmentar la policia de barri eliminant-ne d’altres unitats… Com és habitual, els canvis es volen imposar sense negociar i sense respectar el conveni. Aquesta dinàmica és el pa nostre de cada dia per part del regidor, que desitja imposar sempre els seus interessos polítics per damunt del conveni i per sobre de la prestació correcta del servei”. Fins i Tot han creat l’etiquta #RiveroDimisión, que repeteixen al seu compte de Twitter.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa