MónTerrassa
El sindicat de Mossos i Policia Local es personarà com a acusació contra els detinguts a Terrassa
  • CA

“Després dels aldarulls d’avui a Terrassa, des del Sindicat de policies de Catalunya ens personarem com a acusació contra els detinguts. Prou violència contra la policia”, han piulat des del compte de Twitter de SPC – Mossos i PL, sindicat de Mossos d’Esquadra i Policia Local de Catalunya.

Els Mossos d’Esquadra han fet set detinguts, un d’ells menors d’edat, en el marc dels aldarulls que hi ha hagut aquest divendres a la nit a Terrassa durant una manifestació en contra de l’empresonament del cantant de rap lleidatà Pablo Hasel. L’acció ha començat a les vuit del vespre davant l’Ajuntament, on s’han concentrat unes 200 persones, segons xifres de la policia. Els concentrats s’han traslladat després cap a la comissaria de la Policia Nacional, però han trobat un bloqueig d’agents de la Brigada Mòbil dels Mossos. Allà hi ha hagut llançaments d’objectes contundents i pirotècnia a la línia policial, a escassos metres de la manifestació. Els Mossos han acabat carregant i han dispersat la manifestació.

Els Mossos relaten que els manifestants els han llançat petards i pirotècnia, pedres, ous, llaunes i altres objectes. Després de la càrrega policial i de la dispersió, un grup d’esvalotadors ha començat a fer barricades i cremar contenidors per la zona del centre de la ciutat i ha provocat danys a una entitat bancària, afirma la policia. Fins a un quart d’onze de la nit els Mossos havien detingut set persones, una de les quals menor d’edat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa