taula on es va fer l’últim consell de ministres de la República espanyol
taula on es va fer l’últim consell de ministres de la República espanyol | Museu de Terrassa

!--akiadsense-->

Els premis Gorra Frígia que organitza Esquerra Republicana a Terrassa i que es donen amb motiu de la commemoració de la proclamació de la República Catalana el 14 d’abril, tornen enguany després d’haver hagut d’anul·lar-los el passat 2020 a causa de la pandèmia. Esquerra Republicana obra doncs el procés de participació de les candidatures que estarà obert fins el proper 21 de març. Els premis s’entregaran en un acte íntim i específic, amb data encara per determinar.

El premi Gorra Frígia es concedeix a entitats i persones de la ciutat que hagin destacat per la defensa dels valors republicans de llibertat, solidaritat i democràcia.

La proposta de candidats, com cada any, s’obre a tota la ciutadania, per tal que els terrassencs i terrassenques siguin partícips del procés d’elecció dels guanyadors.

El Jurat, en què hi participen els guanyadors de passades edicions, escollirà els premiats d’entre totes les propostes rebudes pels terrassencs i terrassenques.

Les propostes es poden enviar al correu d’Esquerra: terrassa@esquerra.cat o bé es pot omplir el formulari que trobareu al següent enllaç: https://gorrafrigia.blogspot.com/2021/03/esquerra-republicana-terrassa-obre-el.html

Per enviar les propostes hi ha la data límit del 21 de març.

Nou comentari