MónTerrassa
Sàmper avisa CS que el 14F es veurà si són “políticament inútils”
  • CA
L'entrevista al nou conseller d'Interior Miquel Sàmper
L’entrevista al nou conseller d’Interior Miquel Sàmper | Cristóbal

!--akiadsense-->

El conseller d’Interior, Miquel Sàmper, ha acusat Ciutadans de buscar en la seguretat “un rèdit electoral” i els ha advertit que a les pròximes eleccions comprovaran si amb aquesta “tàctica de confrontació” són “políticament inútils”. El partit taronja ha plantejat una interpel·lació al titular d’Interior per denunciar la “inseguretat” a Catalunya, i Sàmper ha defensat que les dades mostren que la situació actual “és millor que l’any passat”. Així, ha defensat que el país està en estàndards de seguretat “més que acceptables” i, tot i que ha admès que són “millorables”, no són “apocalíptics”. “Què pretenen? Tenir un altre mercat de vots, ara amb el tema de la seguretat? Fa anys va ser el procés i ara és aquest?, ha interrogat.

El diputat de Ciutadans Jean Castel ha denunciat les “ocupacions” i també els “atacs violents” contra els Mossos d’Esquadra, i ha acusat el Departament d’Interior de posar “als peus dels cavalls” els agents.

Sàmper ha reclamat a Cs que distingeixi les ocupacions delinqüencials de les “vulnerables”, i ha reclamat que no vagin al Parlament a definir Catalunya com “una apocalipsi”. “Catalunya és, segons vostè, el pitjor país del món actualment, tot és dolent”, ha reblat el conseller, que ha insistit que, almenys en seguretat, “no és veritat”.

El conseller ha dit que “les inutilitats” s’evidencien a les urnes, i ha recordat la davallada de vots que va patir Ciutadans a les darreres eleccions espanyoles. “Van tenir un exemple del que és ser inútil, i ara veuran també, al febrer, si amb aquesta tàctica de confrontació són garants d’aquesta transparència que demanen o si són políticament inútils”, ha remarcat.

El conseller ha convidat totes les forces polítiques a generar un debat sobre la seguretat i a participar en la taula de treball que es vol impulsar amb tots els actors que intervenen als desnonaments.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa