MónTerrassa
Les sales d’oci nocturn de Terrassa acolliran actes culturals municipals
  • CA
Reunió de representants de sales d'oci nocturn a la ciutat amb l'alcalde Jordi Ballart
Reunió de representants de sales d’oci nocturn a la ciutat amb l’alcalde Jordi Ballart | Rafel Casanova – BCF

!--akiadsense-->

L’Ajuntament de Terrassa treballarà per a programar oferta cultural municipal als locals d’oci nocturn de la ciutat que decideixin transformar les seves sales i adaptar-les per oferir aquesta mena de propostes. Des de l’Ajuntament es facilitarà el canvi de llicència d’activitats com a una de les mesures de suport municipal a aquest sector.

L’alcalde, Jordi Ballart, es va reunir aquest dimarts, acompanyat del tinent d’alcalde de Promoció Econòmica i Projecció de la ciutat, Isaac Albert, amb representants del sector a la ciutat per estudiar diverses mesures de suport i dinamització. “Hem d’aconseguir mantenir els nostres locals d’oci nocturn, d’ells viuen moltes famílies i són part de la vida de la nostra ciutat. Els necessitarem, més que mai, quan aconseguim superar la pandèmia per tornar a la normalitat, així que serem al seu costat en tot allò que estigui en les nostres mans”.

Durant la reunió, es va proposar una bonificació del 100% de la taxa de residus del 2020 i la possibilitat de condonació de deutes relacionats amb obligacions amb l’Ajuntament, per tal d’ajudar-los a superar aquesta crisi econòmica derivada de la situació sanitària actual. L’equip de Govern també ha ofert la possibilitat de mediació en la negociació dels lloguers i es treballarà per obrir una línia de subvencions. A més, es treballarà per poder implementar una prova pilot de tests ràpids per detectar la Covid-19 entre la clientela quant la situació sanitària permeti recuperar la seva activitat.

La Generalitat de Catalunya va decidir tancar al públic els locals i establiments d’oci nocturn per contenir el brot epidèmic de Covid-19. La prohibició, però, exclou les activitats culturals, d’arts escèniques i musicals, cinema o exposicions en recintes estables, sempre que compleixin amb la normativa en matèria de seguretat sanitària. Terrassa compta amb 48 empreses dedicades directament a l’oci nocturn que es veuen afectades per les restriccions establertes.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa