x
Josep Rull i Lluís Puig | JOSEP RULL

Per al conseller empresonat Josep Rull és “un honor” que el seu amic i company de partit i ciutat, Lluís Puig, encapçali la llista de Junts per Catalunya a l’alcaldia de Terrassa. Rull, que també ha qualificat com un honor tancar la seva llista (és el número 27), és alhora cap de llista de Junts per Catalunya per les eleccions generals al Congrés dels Diputats a les demarcacions del Camp de Tarragona, l’Ebre i el Baix Penedès.

Puig encapçalarà finalment la llista on Miquel Sàmper és el número 2. La número 3 és Meritxell Lluís. La llista segueix amb Daniel Nart; Montserrat Trullàs; Marc Gijón; Montserrat Caupena; Aleix Pons, Natàlia Albà, Mariona Pallach; Xavier Vives; Ivonne Ortiz o Xavier Ordeix. Entre els noms destacat de la llista també hi ha l’exjugador d’hoquei Edi Tubau, el sociòleg, economista i periodista Salvador Cardús; el mencionat conseller empresonat Josep Rull o la historiadora Mariona Vigués.

Comentaris

  jordi Abril 17, 2019 | 09:34
  Molt be noi...........y un placer que estés entre rejas.......por muchos años sinverguenzas
  Rosa Abril 17, 2019 | 16:07
  Sr Rull quina gran persona, el día que quedeu lliures a casa serem molt feliços nosaltres i milers de persones !quina dignitat!
  Que hermoso! Abril 18, 2019 | 05:32
  Dos artistas, lanzándose flores. Me gustaría que incluyeran en la lista a los capgrossos también, por aquello de ensanchar la base. Seguro que son muy bien mandados, como le gusta a nuestro Puigi.

Nou comentari