MónTerrassa
Rull: La proposta d’indult de Pedro Sánchez flaira electoralisme
  • CA
Josep Rull amb els consellers Damià Calvet i Miquel Sàmper
Josep Rull amb els consellers Damià Calvet i Miquel Sàmper | Lluïsa Tarrida

!--akiadsense-->

Aquest dimecres, Junts ha muntat la parada de recollida de signatures per a presentar-se en les eleccions al Parlament de Catalunya el 14F al carrer Major de Terrassa. Josep Rull havia anunciat la seva presència a través de les xarxes socials però l’acció ha comptat amb el factor sorpresa de la presència de diversos consellers que l’han volgut acompanyar. Així, s’hi ha pogut veure el conseller d’Interior, el terrassenc Miquel Sàmper, el conseller de Territori, Damià Calvet, i el conseller d’Empresa, Ramon Tremosa.

Josep Rull s’ha adreçat als mitjans per explicar que “crec que l’1 d’Octubre va ser una onada immensa d’esperança i avui sóc aquí, recollint signatures, per tal de fer tot el possible perquè el 14F l’independentisme tingui una victòria esclatant. És a les urnes, des de la democràcia on l’independentisme guanya. I per això necessitem instruments potents com és Junts per Catalunya per tal de generar una altra onada d’esperança, d’il·lusió col·lectiva, de dignitat“. El polític egarenc ha llançat un missatge clar a la fiscalia, “sóc aquí per afermar la idea que continuem en actiu, no ens rendirem, i que els nostres ideals són imbatibles. I que malgrat que hi hagi una fiscalia que pretengui que nosaltres demanem perdó o renunciem a la nostra manera de pensar, ens mantenim dempeus i els diem que no, que no ho farem mai, no ens penedirem d’un delicte que no hem comès”.

Preguntat sobre com veu el 2021, ha subratllat que “l’instrument potent per canviar les coses és l’amnistia, perquè aquesta parteix de la base que no hi ha culpabilitat. I no només ens interpel·la aquells que som a la presó, sinó també els que són a l’exili i els que estan sent processats”, Mentre que sobre les declaracions del president del govern espanyol, Pedro Sánchez, sobre un possible indult, Rull ha demanat que “no es jugui més amb les nostres famílies, en generar unes expectatives que sembla que no es compleixen mai. La proposta de Sánchez flaira electoralisme. A l’hora de parlar d’una cosa tant transcendent i delicada com solucionar aquest problema polític que no es frivolitzi en instruments ni esperances, en aquest cas, amb relació a la llibertat d’unes persones que no hem comès cap delicte per ser a la presó”.

Les regidores Montserrat Trullàs i Meritxell Lluís amb els consellers Josep Rull i Miquel Sàmper
Les regidores Montserrat Trullàs i Meritxell Lluís amb els consellers Josep Rull i Miquel Sàmper | Lluïsa Tarrida

!--akiadsense-->

Sàmper, Rull, Lluís, Calvet i Tremosa, a Terrassa
Sàmper, Rull, Lluís, Calvet i Tremosa, a Terrassa | Lluïsa Tarrida

!--akiadsense-->

Els consellers Tremosa, Calvet, Sàmper i Rull amb membres de Junts per Terrassa
Els consellers Tremosa, Calvet, Sàmper i Rull amb membres de Junts per Terrassa | M.D.B.

!--akiadsense-->

Parada de Junts per Catalunya a Terrassa
Parada de Junts per Catalunya a Terrassa | Lluïsa Tarrida

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa