MónTerrassa
Rodríguez (PP): “Que Jordi Ballart es busqui una feina”
  • CA

Álex Rodríguez, portaveu de PP de Terrassa a l’Ajuntament,davant l’anunci de l’exalcalde Jordi Ballart de presentar-se a les eleccions municipals del mes de maig vinent amb una llista pròpia, ha manifestat a Món Terrassa: “Que es busqui una feina, és bo, per ell i per tots els polítics. I no ho dic amb un to despectiu. Cal conèixer el món real”.

El líder dels populars considera interessant la presència d’un nou competidor en la lluita per l’alcaldia, però pensa que un nou partit a la sala de plens faria encara més complicada la governança de la ciutat. Rodríguez no sap si Ballart podrà guanyar acta de regidor o no, tot i reconèixer que té una bona xarxa de seguidors del seu període a l’alcaldia i que és perfectament factible que entri. El portaveu popular, molt crític, rebla que Ballart estava més temps a les xarxes socials que preocupant-se del dia a dia de l’Ajuntament i que tenia poca coneixença del que passava, “a diferència de l’actual alcalde, Alfredo Vega, malgrat que sigui socialista”

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Ramon a novembre 08, 2018 | 14:06
    Ramon novembre 08, 2018 | 14:06
    Es que aquet noi,nomes sap assistir a festas,montar events,lluir-se al carrer,plorar per no sapiguer fer la seva feina,i no tenir criteri propi nomes per cobrar el sou de l'ajuntament que li hem pagat tots els terrassencs per obra i gracia de ser l'hereu de Pere Navarro,per que va ser aixi,sense ofici ni benefici,nomes xuclar de la teta del psc,ara es indepe light,on façi falta per continuar cobrant el pastizal.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa