MónTerrassa
La regidora Carme Labòria plega després de 12 anys a la sala de plens
Carme Labòria amb els companys d'ERC i Més
Carme Labòria amb els companys d’ERC i Més | cedida

!--akiadsense-->

Carme Labòria plega. Avui s’ha anunciat la renovació de l’acord d’Esquerra Republicana de Terrassa i Moviment d’Esquerres per continuar treballant plegats i formar la base “sobre la qual s’està construint la candidatura transversal, republicana i progressista que encapçalarà l’Isaac Alert i que es presentarà sota les sigles ERC-MES AM a les eleccions municipals del 26 de maig”

Consolidat el projecte, Carme Labòria ha anunciat avui la seva intenció de retirar-se de la primera línia política per defensar aquest projecte compartit des d’una altra vessant. Tot i que els noms que conformaran aquesta candidatura encara no són públics, sí que s’ha avançat que ella tancarà la llista, com a reconeixement a tota la feina que ha fet.

Text de comiat

Gràcies Terrassa

Aquest mes de maig farà 12 anys que vaig ser escollida per primera vegada regidora de l’Ajuntament de Terrassa.

Han estat gairebé 3 mandats els que he estat a l’Ajuntament amb diferents responsabilitats. Gairebé 8 anys com a regidora de govern i 4 anys com a regidora a l’oposició.

Per a mi ha estat un orgull treballar des de primera línia com a representant dels ciutadans i ciutadanes de la meva ciutat.

És una feina i una responsabilitat que m’omple de satisfacció, i que he intentat exercir amb el màxim rigor i amb tot el meu esforç.

Després d’aquests 3 mandats crec que ha arribat el moment d’anunciar-vos que la meva etapa com a regidora finalitzarà aquest mes de maig, quan se celebraran les noves eleccions municipals.

La veritat és que, tot i que no sigui des de primera línia, la meva vocació de servei públic sempre serà inherent a mi. Seguiré treballant professionalment a l’administració pública (a l’Ajuntament de Sant Just Desvern on hi sóc des de l’any 1991) i seguiré destinant part del meu temps a fer política allà on sigui.

Durant aquests anys he tingut la sort de treballar i comptar amb un magnífic equip de professionals, que m’han permès créixer com a persona i que han permès tirar endavant projectes i actuacions necessàries per la ciutat i per les terrassenques i terrassencs.

Des d’aquí els vull agrair tota la seva feina, esforç, compromís i implicació.

També vull agrair-ho als meus companys de viatge polític. Primer des d’un partit del qual vaig haver de deixar de militar. Després des d’ERC-MES, d’es d’on se’m va donar l’oportunitat de seguir treballant per la ciutat i des d’on seguiré participant, col·laborant i lluitant perquè Terrassa pugui ser una ciutat governada per una opció republicana.

Personalment han estat uns anys molt intensos. He pogut veure i viure dues vessants diferents de la política, estar a govern i estar a l’oposició. Les dues són igual d’enriquidores i des de les dues he pogut treballar per la ciutat i aportar tota la meva experiència, esforç i coneixement.

Aquest últim no ha estat un mandat fàcil. Hem tingut noves cares de regidors i regidores a l’Ajuntament. Nous partits i vells partits que han tornat. Noves majories. Hem tingut una situació al país que ens ha fet viure intensament una sèrie de situacions increïbles: el referèndum del l’1 d’octubre, la mobilització ciutadana del 3 d’octubre, la repressió i l’aplicació del 155, l’afectació que tot això ha suposat per la ciutat, la presó i l’exili de companys i amics, un judici polític que mai s’hauria de produir en un estat que presumeix d’exemplaritat democràtica. També la celebració de diferents comtesses electorals en les quals he participat activament.

Decepcions, emocions, pors, il·lusions, alegries, tristesa, caiguda de caretes de persones que considerava pilars en la meva vida, però sobretot esperança i convenciment.

Després de 12 anys arriba el moment de cedir el pas a noves persones, homes i dones que representen els valors que tota la meva vida he defensat. Valors que des de petita m’ha transmès la meva família i que he intentat defensar i transmetre al meu fill.

Dono el meu suport total al projecte que representa ERC-MES. Seguiré treballant i lluitant per la defensa de la democràcia, la justícia social, la llibertat, la sobirania i l’autodeterminació dels pobles, per frenar el feixisme i per la plena igualtat entre dones i homes.

El proper mandat pinta complicat i serà important teixir consensos i complicitats. Les coses s’hauran de treballar conjuntament i intensament.

Estic i estaré a disposició total de l’Isaac Albert, que encapçala la candidatura ERC-MES, i que espero que sigui el proper alcalde de la nostra ciutat.

Gràcies Terrassa. Seguim

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa