MónTerrassa
Reforç de la campanya informativa per al primer desconfinament

El Govern de Terrassa ha fet seguiment de la situació actual en la reunió del Comitè d’Emergència Municipal, i ha anunciat que l’Ajuntament reforçarà la informació a la ciutadania davant l’inici, aquest dimarts 14 d’abril, de la 1a fase de desconfinament decidida pel Govern espanyol.

En aquest sentit, el Govern municipal recorda que aquest diumenge va expressar públicament el seu desacord amb l’aplicació d’aquestes noves mesures estatals, que considera prematures. Aquesta informació, que s’ha començat a publicar a les 00:30 de dilluns a través de la web i xarxes municipals, és la següent:

– Guia de consells bàsics, elaborada per l’Ajuntament de Terrassa

– Acords del Govern de la Generalitat de Catalunya

– Directrices de buenas prácticas en los centros de trabajo, del Ministeri de Sanitat del Govern d’Espanya.

– Recomanacions per a empreses i persones treballadores, del Consell de Relacions Laborals de Catalunya

L’Ajuntament anirà actualitzant constantment la informació per a la ciutadania al llarg d’aquest dilluns i dimarts.

Més de 1.000 actes per incomplir el confinament

Crida a la ciutadania a continuar complint les normes de confinament, recordant al mateix temps les sancions que pot comportar el seu incompliment. La decisió del Govern espanyol, pel que fa a l’inici d’una fase de desconfinament parcial, no afecta al compliment de les normes de confinament i de tot el conjunt de consells sanitaris i de prevenció. Com a dada de referència, fins aquest diumenge, s’han aixecat 1.157 actes que poden comportar les corresponents sancions, a persones realitzant activitats no autoritzades, passejant gossos o també a establiments. L’Ajuntament demana a la ciutadania de Terrassa que continuï complint amb el màxim rigor totes aquelles instruccions necessàries per garantir l’efectivitat d’aquesta etapa de confinament.

Nou comentari

Comparteix