MónTerrassa
Recortes Cero encartellarà el Vallès amb el lema ‘1-O Estafa Antidemocràtica’
El cartell que vol enganxar Recortes Cero en 40 poblacions | ACN

!--akiadsense-->

La coordinadora de Catalunya de Recortes Cero, amb delegació a Terrassa, ha posat en marxa aquest dimecres una campanya d’enganxada de cartells per 40 poblacions de l’àrea metropolitana de Barcelona amb el lema ‘1-O Estafa Antidemocràtica’. En un comunicat, l’organització assegura que les seves bases recorreran fins a principis de setembre els municipis del Barcelonès, el Baix Llobregat, el Vallès Occidental i l’Oriental, el Maresme i el Garraf, un territori de “quatre dels set milions d’habitants” de Catalunya.

La intenció de la campanya és denunciar que l’1-O només “busca una declaració unilateral d’independència, no ofereix criteris democràtics de participació i proposa una ‘secessió-exprés’ en 48 hores amb un sol vot de diferència”. Recortes Cero considera que el bloc independentista “margina” l’oposició i “s’ataquen els principis democràtics eliminant el debat parlamentari i la possibilitat d’esmena”. Al cartell que han distribuït, s’hi pot veure una trampa per atrapar ratolins amb una urna i un formatge amb l’estelada en un extrem.

L’organització avisa que la independència pot suposar “acabar amb els llaços d’unitat d’un poble treballador que ha lluitat unit contra el franquisme, la guerra o el terrorisme, o fraccionar de forma dràstica una classe obrera ja sotmesa a l’atomització imposada per la reforma laboral del PP amb el suport d’Artur Mas”, avisa el comunicat. I en aquest context, Recordes Cero equipara Mariano Rajoy i Carles Puigdemont: “Són dues cares de la mateixa moneda”. “Ningú que es digui d’esquerres hauria d’anar de la mà d’aquesta gent”, adverteix la coportaveu de Recortes Cero, Núria Suárez.

Nou comentari

Comparteix