MónTerrassa
Reconstrucció Comunista empapera Terrassa amb Lenin i Stalin

El Partit Marxista-Leninista Reconstrucció Comunista ha dut a terme aquesta setmana una acció en diversos espais de Terrassa per reivindicar les figures de Lenin i Stalin. Així, zones prou concorregudes com davant de l’estació de FGC de Vallparadís, el pont de la Mútua, el carrer Sant Pere o el Raval de Montserrat han vist aparèixer murals i pancartes en les quals es vol “reivindicar les figures dels líders comunistes”.

Amb aquesta iniciativa, l’agrupació pretén deixar clar que “a dia d’avui, la lluita de classes i l’essència revolucionària del Socialisme continuen estant molt vigents a Terrassa”, tal com resa el comunicat. A més, recorden que Terrassa és una ciutat “que ha estat sempre un referent del moviment obrer organitzat i combatiu al Vallès”, fent memòria en diversos episodis històrics viscuts a la ciutat, fins al punt que existeix a la ciutat un carrer Del Moviment obrer, al barri d’Ègara, a la gran pastilla que ocupava històricament la fàbrica AEG.

El PML(RC) amb aquestes accions vol denunciar la “criminalització que es fa actualment del Comunisme i les seves figures més representatives”, i alhora “reivindicar el progrés que va suposar la Revolució Socialista i l’aposta per recollir el seu llegat i continuar la lluita dels treballadors per la transformació i el progrés del país”, subratllen.

Pancarta de Lenin i Stalin a Terrassa | Cedida

El Partit Marxista – Leninista (Reconstrucció Comunista) es fonamenta en la ideologia marxista-leninista però està organitzat sobre la base del “centralisme democràtic”, perquè subratllen que com a ideologia no dogmàtica, “s’adapta a la realitat segons aquesta va canviant”. “El marxisme-leninisme és l’eina del partit per analitzar-la, comprendre-la i transformar-la”, i emulen la Komintern per així, mitjançant la col·laboració entre partits comunistes i l’internacionalisme proletari, “preparar la classe obrera internacional per a les lluites decisives contra la burgesia”.

Pancarta de Lenin i Stalin a Terrassa | Cedida

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa