La Joventut Socialista de Catalunya a Terrassa ha emès un comunicat en què rebutgen i condemnen “fermament les amenaces i els insults que l’Alcalde de la ciutat, Jordi Ballart, ha rebut en relació amb el procés del model de gestió de l’aigua”. L’agrupació considera que “aquests atacs no només són contra l’alcalde, si no també contra tota la ciutat i contra la democràcia”. Ballart ja ha anunciat que ha traslladat tota la informació a Mossos per tal que iniciin una investigació al respecte.

Comunicat de Mina

Mina Pública d’Aigües de Terrassa lamenta i se suma a les mostres de solidaritat isuport a l’alcalde per les inacceptables manifestacions homòfobes anònimes que mostra en el seu comunicat a través de les xarxes socials el dia 17 de gener. Aquesta societat en cap cas s’identifica amb les esmentades expressions que atempten contra la dignitat, la intimitat i la llibertat de l’alcalde. Al mateix temps Mina també lamenta que s’utilitzi el missatge anònim, que res té a veure amb l’empresa, i es vinculi desafortunadament amb el debat seriós sobre el futur de la gestió de l’aigua a la ciutat.

Comunicat de la Federació de Veïns

La FAVT rebutja i condemna fermament les amenaces i insults homòfobs intolerables que ha rebut l’alcalde de Terrassa Jordi Ballart, per voler canviar el model de Gestió de l’Aigua a Terrassa. Aquests atacs no van només en contra de l’alcalde o equip de govern, sinó van en contra dels veïns i veïnes de la ciutat, associacions de tots tipus de Terrassa i de la majoria del Ple votat democràticament per la ciutadania, que volen que l’aigua sigui un bé comú de tots i no una forma de negoci. Per això, des de la FAVT volem reafirmar el nostre compromís i suport a l’alcalde Jordi Ballart i al equip de govern pel canvi de model en el tema de l’aigua.

Piulades

Però aquestes entitats no han estat les úniques que han volgut mostrar la seva solidaritat cap a l’alcalde. Diversos polítics de tots els colors, entitats LGTB i persones a títol individual han fet arribar a Ballart el seu suport i la seva repulsa per un anònim carregat d’insults i irrespectuós.

Comentaris

    terrassenc Gener 19, 2017 | 12:21
    Vergonyós i intolarable. Es pot discutir i no estar-hi d'acord però això és inadmissible

Nou comentari