MónTerrassa
Quim Torra fa una crida a participar en tots els actes contra la sentència
  • CA
Quim Torra al Centre Cultural Terrassa
Quim Torra al Centre Cultural Terrassa | Cristóbal Castro

!--akiadsense-->

El president del Govern, Quim Torra, ha fet des de Terrassa una crida a la “participació massiva i pacífica” a totes les concentracions de rebuig que es faran en les setmanes vinents si la sentència del procés no és absolutòria. “Faig una crida a defensar la democràcia i la dignitat d’aquest poble”.

Torra ha afirmat que “el destí dels catalans depèn dels catalans. La paraula llibertat defineix el que és Catalunya, i ho ha contraposat al que significa un estat repressiu. “Els ciutadans convençuts podem construir la nació”.

Torra ha deixat palès que és incomprensible que s’hagi arribat a aquesta situació de repressió i a l’espera d’una sentència contra els líders de l’anterior Govern “per posar urnes i paperetes”. “No tinguem por de ser lliures. Contra les amenaces, mantinguem-nos ferms. La repressió mai ens ha vençut. Sempre el vot popular i la democràcia han acabat guanyant

Aquest dissabte, Junts per Catalunya ha organitzat un acte polític a Terrassa que ha comptat amb la participació dels presidents Quim Torra, Artur Mas i Carles Puigdemont, així com dels candidats a les eleccions espanyoles del 10 de novembre. L’acte portava per títol “Contra la sentència, independència”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa