s

!--akiadsense-->

La seu del Partit Popular de Terrassa al passeig de les Lletres va tornar a aparèixer pintada aquest cap de setmana. I suma quatre accions similars des que es va inaugurar.

Àlex Rodríguez Ulloa, candidat popular a l’alcaldia, lamenta que “no només veiem actes incívics a la nostra seu, sinó als carrers de la ciutat. Fa setmanes que estem instal·lant carpes per dialogar amb els veïns i tots coincideixen en el mateix: Terrassa està descuidada “.

Els populars afirmen que no poden entendre “com un partit polític que ha copat tots els llocs de l’Ajuntament durant quaranta anys no sigui capaç avui dia de resoldre qüestions tan importants com el civisme, garantir uns serveis públics de qualitat per a tota la ciutat o que es pugui circular còmodament per la ciutat”.

“Tenim una oportunitat irrepetible de posar fi al règim socialista a Terrassa i a Espanya en els pròxims mesos, així que animo a tot aquell que estigui descontent amb el govern de Terrassa a què donin suport al gran partit de l’oposició espanyola, el Partit Popular “.

Nou comentari