MónTerrassa
El PSC treu pit: “Som la garantia d’un Ajuntament per a tothom”
  • CA
Alfredo Vega passant comptes amb la militància | PSC

!--akiadsense-->

Aquest dissabte l’agrupació local del PSC a Terrassa ha celebrat una Jornada de Política Municipal al casal cívic de Can Parellada. L’objectiu de la iniciativa ha estat realitzar una autoavaluació col·lectiva de la tasca feta pels socialistes al capdavant del govern de la ciutat. Durant tot el matí, la militància socialista ha treballat, en cinc comissions diferents, les 500 propostes que formen part del programa electoral 2015.

De les comissions de treball realitzades s’han fet 5 informes, i ara caldrà tractar la informació per a poder donar les dades totals, tot i així el primer secretari del PSC a Terrassa i alcalde de la ciutat, Alfredo Vega ja ha avançat que des del govern “hem donat compliment a una gran majoria del programa, demostrant que estem a l’alçada i que respectem als ciutadans que ens van donar la confiança el 2015” i com a exemple d’això, l’alcalde ha volgut remarcar “la creació del nou Districte 7 que avui ja és una realitat i que millorarà la vida dels veïns i veïns de Les Fonts i Can Parellada”. El líder dels socialistes locals s’ha mostrat satisfet d’haver afrontat i superat les crisis que han afectat al govern de la ciutat “i ho hem fet amb l’esforç de tots i totes, a base de diàleg i molta feina. Les dificultats ens han fet ser més forts i una mica millors. Creiem que cap altra formació a Terrassa hauria estat capaç de gestionar amb tanta serenitat i responsabilitat una situació així de complexa”.

“La Jornada d’avui respon a una manera de ser i de fer: governem Terrassa i estem al servei de la seva ciutadania” ha declarat l’alcalde, que ha afegit: “ara per ara, estem dedicats exclusivament a tirar endavant la ciutat, aquest és el nostre projecte polític, basat en el municipalisme”. El PSC, diuen, és garantia “d’un Ajuntament de tothom i per a tothom. Terrassa som una ciutat oberta, implicada a tots els nivells, però el Consistori ha d’estar sobretot al servei dels interessos de la ciutat i de la seva gent”.

Política nacional per sobre de la local

Vega ha manifestat que “encarem la recta final del mandat amb optimisme, amb ganes, amb un bon equip i amb un partit que té moltes idees i que vol seguir millorant aquesta ciutat” ha dit i ha afegit: “Volem seguir governant Terrassa al 2019, tenim un projecte de futur que compartim amb gran part del municipi, volem liderar el progrés, preservar el benestar social i crear un marc d’oportunitats per al futur”.

L’acte de cloenda de la Jornada de Política Municipal també ha comptat amb la presència de la primera secretària de la Federació del PSC Vallès Oest, Ana Maria Martínez, que ha fixat com a objectiu seguir treballant “per una ciutat innovadora i progressista” i ha afegit: “els ajuntaments som l’administració més propera i necessitem donar resposta a problemes reals, amb solucions reals. Molts equips de govern han oblidat això i han posat per davant la política nacional a la gestió local”.

Per la seva banda l’alcalde de Cornellà de Llobregat i vicepresident de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, Antonio Balmón ha començat la seva intervenció felicitant la feina dels socialistes terrassencs. El dirigent del PSC ha declarat que la societat actual, no es divideix en “dos eixos esquerra i dreta, sinó que hi ha moltes més dicotomies i que a Catalunya, s’afegeix el trencament que s’ha produït”. A nivell local, Balmón ha insistit en què ara “la política local necessita estar acompanyada de la política d’altres nivells que avui, està aturada”. Antonio Balmón ha insistit en la necessitat de buscar “projectes i propostes universals, que interessin a una gran multitud de persones”.

De tot el treball realitzat en aquesta Jornada, en resultarà un informe que recollirà les conclusions per blocs i que es presentaran i debatran en la propera assemblea del PSC Terrassa que tindrà lloc entre els mesos d’abril i maig.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Xurriaca Pallaresa a abril 09, 2018 | 21:50
    Xurriaca Pallaresa abril 09, 2018 | 21:50
    Curiòs o vomitiu... que els que varen purgar al seu propi Alcalde, es postulin com adalids del representants de tot-hom.
  2. Icona del comentari de: En resposta a Xurriaca Pallaresa a abril 10, 2018 | 15:30
    En resposta a Xurriaca Pallaresa abril 10, 2018 | 15:30
    L'exalcalde Ballart "El ploramica" va marxar el solet (bé, solet no, amb les persones que ell mateix havia enxufat), i va deixar tirat no només a uns companys, si nó a tota una ciutat. Sort en tenim del Vega i la seva solvència (ja era ell qui portava les regnes de l'Ajuntament).

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa