MónTerrassa
El PSC Terrassa homenatja als seus militants més veterans
  • CA
x
L’acte d’homenatge als veterans del PSC | PSC TERRASSA

L’agrupació local del PSC a Terrassa ha dut a terme aquest dissabte un acte de reconeixement als seus militants més veterans i veteranes. El partit ha volgut fer un homenatge a aquells homes i dones que fa més anys que formen part de l’organització i l’acte ha comptat amb una gran afluència d’assistents.

Entre els militants que han rebut el reconeixement destaquen els exalcaldes de Terrassa, Manel Royes i Pere Navarro. L’alcalde de Terrassa i primer secretari de l’agrupació socialista a la ciutat, Alfedo Vega, ha estat l’encarregat de lliurar els reconeixements als afiliats i afiliades socialistes, als qui ha agraït “la seva implicació, la seva tenacitat i la força amb la que heu defensat els valors del PSC”. Durant la seva intervenció Vega s’ha mostrat molt orgullós del llegat socialista “som nosaltres qui hem canviat aquesta ciutat, de la Terrassa gris, industrial; a la Terrassa de progrés, la ciutat del benestar social, treballadora i molt activa en diversos àmbits i sectors”.

L’acte també ha comptat amb les intervencions de l’exdiputat i president de l’agrupació local, Josep Casajuana, l’exdiputat Magí Cadevall i l’advocat i militant històric del PSC Terrassa, Cecilio Oyonarte. Cadascun d’ells en representació de les tres formacions polítiques que es van unificar per crear el Partit dels Socialistes de Catalunya, l’any 1978 en el decurs del Congrés de la Unitat Socialista. Les tres corrents el Partit Socialista de Catalunya (Congrés), la Federació Socialista Catalana (PSOE) i el Partit Socialista de Catalunya (Reagrupament).

Exposició sobre el 40è aniversari del PSC

Durant l’acte també s’ha inaugurat la exposició “40è aniversari del PSC”, que es podrà visitar a la seu del PSC Terrassa (c/La Rasa 29) fins el proper dijous 21 de febrer de les 9.30h a les 13h i de 17h a 20h. La mostra recull, mitjançant una vintena de plafons que inclouen fotografies, text i documents gràfics, tota la història del Partit dels Socialistes de Catalunya des de la seva formació fins a l’actualitat.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Yayus a febrer 18, 2019 | 20:55
    Yayus febrer 18, 2019 | 20:55
    El dia que es morin aquests es queden sense militants

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa