MónTerrassa
PSC Terrassa: “Denunciem les males praxis de la regidoria de Cultura”

Durant la celebració del Ple ordinari municipal del passat divendres 30 de setembre, la Regidoria de Cultura dins l’Àrea de Projecció de la Ciutat, va emetre un correu a entitats, persones i empreses, on comunicava que en un màxim de 10 dies es convocarien les subvencions per els projectes de “Terrassa Crea”. A l’esmentat correu es comunicava que malgrat els vots en contra i abstencions de diferents partits presents al ple, el programa tirava endavant.

Males praxis inèdites en la gestió cultural i poca objectivitat

En primer lloc volem denunciar aquestes males praxis, inèdites en la gestió cultural on la objectivitat del fet hauria de ser fidel a la veritat. No permetem aquesta manipulació d’una votació on el debat no era l’esmentada subvenció (notablement aminorada, per cert) a fi de tapar el magnànim retard de la pròpia convocatòria.

Una gestió del Terrassa Crea molt deficient, només falten tres mesos per acabar 2022

La gestió del Terrassa Crea pel que fa a la convocatòria ha estat molt deficient, només falten tres mesos per finalitzar l’any i tota la resta de subvencions ja han estat atorgades. No creiem doncs, que la creativitat sigui una prioritat pel govern de la ciutat.

Els Socialistes sempre hem fet costat al Terrassa Crea, aportant-hi elements en positiu i practicant una crítica constructiva pel que fa a diferents matisos de les seves bases. Bases sempre aprovades amb el nostre vot a favor. Aquesta política del govern de la ciutat instal·lada en l’infantilisme provoca aquestes comunicacions que titllem de impresentables i indecents en democràcia i transparència.

S’exigeix una correcció i que es demanin disculpes públiques

Exigim una ràpida correcció d’aquest fet i demanem una vegada més que l’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, encara que no sigui present als plens municipals, faci seguiment dels debats, posi ordre i demani disculpes.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Ainhoa Martí a octubre 04, 2022 | 16:47
    Ainhoa Martí octubre 04, 2022 | 16:47
    A veure, PSC, o t'expliques millor o la ciutadania anem perduts. Què tal si ens facilites percentatges, resultats de votacions, lleis, i ens expliques si parles d'il·legalitats o d'immoralitats? (des del teu punt de vista, és clar). Quin és el problema en concret? És mala praxis que no tothom hi estigui d'acord, o de què estem parlant? Em soneu a populistes, a voler despertar emocions negatives en la gent, i poca cosa més. Però amb aquests moviments tàctics no feu més que recordar-nos que el darrer cop que vareu atacar TxT amb temes culturals, el festival de poesia, vareu fotre el ridícul més gran del món quan va quedar tot en un no res. I amb el sr. Aguado en una situació dificileta o incòmoda, si no recordo malament. Jo us he votat algun cop, però de vegades em feu una mica de peneta. Us voto per eliminació, no pas altra cosa. Per cert: Toqueu de peus a terra? Sabeu que retallades n'hi ha a la majoria d'Ajuntaments, i que malauradament el de cultura és sempre un dels departaments que més pateix? Sou conscients de les conseqüències de la pandèmia i, ara, de la guerra d'Ucraïna? Recordeu que l'Ajuntament ha estat obligat a deixar de recaudar milions d'euros de les plusvàlues, un valor que havia arreplegat sempre i que recordeu tan bé? De vegades penso que el pitjor infantilisme que patim a diari no és el de la societat, que també, sinó el de la classe política.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa