MónTerrassa
El PSC demana participació ciutadana per elaborar el programa electoral
  • CA
x
Eva Candela | PSC TERRASSA

El Partit Socialista de Terrassa vol fer un programa “amb la participació de tothom. Inclusiu, plural i realista. Serem ambiciosos des de la responsabilitat” així ho ha explicat Eva Candela, coordinadora del procés d’elaboració del document. El PSC ja fa un any que treballa en el seu programa electoral per a les eleccions municipals del 26 de maig. Segons ha explicat Candela: “hem dut a terme tres sessions amb experts: una Jornada sobre Planificació de les ciutats, amb Jordi Hereu; una sobre la Regió metropolitana de Barcelona, amb Jaume Collboni i una d’Habitatge amb Amèlia de Juan i Carme Trilla. A més, el nostre candidat està fent trobades ciutadanes a diversos barris de Terrassa i també duu a terme reunions sectorials amb diferents amb persones dels àmbits de la Economia i l’Empresa, de l’Educació, la Cultura, els Esports, etc”.

Segons ha informat Eva Candela: “Fem el programa amb una mirada llarga, no a quatre anys, sinó a deu. Creiem que la propera dècada serà decisiva i volem traçar les línies d’acció que ens permetran fer realitat la visió de la ciutat que volem per a l’any 2030”. En aquesta sentit, la coordinadora del programa ha especificat que ordenaran el treball de debat i elaboració programàtica “entorn dels eixos de la nova l’Agenda Terrassa 2030”.

A partir del proper dimecres 27 de març i fins el 10 d’abril, la seu del PSC de Terrassa (c/La Rasa 29) acollirà tot un cicle de sessions de treball temàtiques obertes a la ciutadania que serviran per confeccionar el programa. Les sessions se celebraran a les 19h i no cal inscripció prèvia. Josefina Merino, secretària de Política Municipal del PSC Terrassa ha fet una crida a la ciutadania “perquè s’impliqui. Perquè actuï de manera directa, mitjançant la política, perquè de manera conjunta fem la Terrassa que volem pel futur”.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Vergonya a març 22, 2019 | 22:54
    Vergonya març 22, 2019 | 22:54
    Aquests del PSOE Cataluña no tenen vergonya, no saben treballar, no tenen idees mi ideals. Van darrere del partit fundador per Jordi Ballart i ho copien tot.
  2. Icona del comentari de: Víktor Luke a març 22, 2019 | 22:56
    Víktor Luke març 22, 2019 | 22:56
    Menos copiar de Jordi Ballart i Tot per Terrassa y Más trabajar. Se os ve el plumero. Capuzas sociatas.
  3. Icona del comentari de: Ohhhhh a març 22, 2019 | 22:57
    Ohhhhh març 22, 2019 | 22:57
    Després de 40 anys pregunten a la gent de TERRASSA. I a més a més copiant a Tot per Terrassa. Us queden 4 telediaris copiones.
  4. Icona del comentari de: Juan Pa-so a març 22, 2019 | 22:59
    Juan Pa-so març 22, 2019 | 22:59
    Jijijijiji, a ver si tenéis ideas y dejais de copiar y de joder. Aunque pedir ideas a los del PSC es pedir peras al Olmo.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa