MónTerrassa
El PSC Terrassa demana al BBVA que mantingui oberta la seva oficina a La Maurina
  • CA
x
L’oficina del BBVA al carrer de Núria del barri de la Maurina de Terrassa | GM

El PSC Terrassa ha impulsat un acord de junta de portaveus per demanar al BBVA que es replantegi la decisió de tancar la seva oficina al carrer de Núria 155, al barri de La Maurina. Aquesta entitat també té prevista la clausura de les seves sucursals del carrer Sant Marc i del carrer de La Rutlla. Des de fa uns quants anys, la política aplicada per les diferents entitats bancàries ha prioritzat els tràmits online i ha anat eliminant de manera progressiva la seva presència al territori. No obstant, des del PSC apunten en aquesta proposta que hi ha oficines que, per la seva situació geogràfica i la seva importància, són referent tant per la ciutadania com pel teixit comercial i empresarial de la ciutat i consideren que aquestes s’haurien d’intentar mantenir. Segons els socialistes, aquest és el cas de l’oficina del BBVA al carrer de Núria.

El barri de La Maurina té una població amb unes característiques molt concretes, amb un alt índex d’envelliment demogràfic. Les persones grans sovint necessiten d’un acompanyament a l’hora de fer tràmits i gestions i el PSC considera que, si aquesta oficina desapareix, el barri de La Maurina quedarà sense cap referència bancària física. Els socialistes volen evitar aquest context que consideren afectarà tan a la ciutadania com al comerç del barri i per això, han decidit impulsar un acord de junta de portaveus aquest mes de març. El PSC proposa demanar a l’entitat bancària BBVA que replantegi el tancament de la seva sucursal 8096, situada al carrer de Núria; així com d’altres oficines – també de diverses entitats bancàries – que fan un servei social i de proximitat.

En la mateixa línia, l’alcalde de Terrassa, Alfredo Vega, fa setmanes que està en contacte amb el BBVA per tal de poder aturar el tancament de l’oficina del carrer de Núria. Des del moviment veïnal també s’han organitzat protestes i mobilitzacions que demanen el replantejament d’aquesta decisió a l’entitat bancària.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa