MónTerrassa
La seu del PSC Terrassa apareix atacada amb pintades i embrutada
  • CA

La seu del Partit dels Socialistes de Terrassa (PSC) ha tornat a patir un atac. L’edifici situat a la Rasa ha aparegut avui amb tots els vidres plens de pintura, tapant la cara de la candidata a l’alcaldia en les eleccions municipals del 28 de maig, Eva Candela. També s’ha tacat la part on apareixen missatges de la formació. A més a més, hi ha un escrit a la part baixa de l’immoble: “No al Quart Cinturó”.

L’acció no havia estat reivindicada ni hi havia cap signatura. Però més tard Arran se l’ha atribuït, amb publicacions a Twitter i a Instagra. És una resposta a la voluntat del Partit dels Socialistes de Catalunya de fer la Ronda Nord entre Terrassa i Sabadell i fins i tot d’acabar tot el que es va projectar els anus 60, una autovia orbital entre Abrera, al Baix Llobregat, i Argentona, al Maresme, passant per les dues capitals del Vallès Occidental. Salvador Illa, president Grup Parlamentari Socialistes – Units per avançar i primer secretari dels socialistes catalans pensa que s’ha de completar.

El PSC de Terrassa ho denunciarà als Mossos

Fonts del PSC egarenc, Javier García, secretari d’organització han manifestat a Món Terrassa. “Un cop més els intolerants ens han vingut a visitar. Per part nostra, no tenim cap problema en debatre i contrastar idees, només demanem respecte, però quan es queden sense arguments només els hi queda la violència. Procedirem al visionament de les càmeres de seguretat i interposarem una denúncia davant els Mossos d’Esquadra”.

El IV Cinturó (Ronda Nord, Ronda Vallès, Autovia Orbital, B-40, que bé a ser el mateix”, ha estat un dels grans temes presents en la negociació dels pressupostos de la Generalitat entre el PSC i el govern d’ERC, de la mateixa manera que l’ampliació de l’aeroport del Prat. Fer el tram entre Terrassa i Sabadell ha estat una de les peticions innegociables dels socialistes. I els republicans, a contracor, han acabat cedint, tot i que amb certes ambigüitats.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa