MónTerrassa
El PSC qüestiona l’ampliació de l’estructura de l’Ajuntament

El Grup Municipal Socialista ha criticat la remodelació de l’estructura directiva de l’Ajuntament. L’alcalde Jordi Ballart ha anunciat la creació d’una nova àrea per Estructura Territorial i Atenció Ciutadana, qiue respon a la divisió en dos de Serveis Generals i Govern Obert. Per al President del Grup Socialista a l’Ajuntament, Alfredo Vega, “aquesta ampliació de l’estructura municipal està totalment injustificada. Crear una nova àrea en un moment de crisi econòmica com el que estem actualment és una falta de respecte a la ciutadania. A més, aquesta decisió no respon a cap criteri d’eficiència en la gestió del servei.»

La nova àrea tindrà adscrits els serveis d’estructura territorial, atenció ciutadana, districtes, equipaments cívics i planificació i desplegament territorial, i cartografia i població, i els socialistes consideren “del tot desproporcionat assignar tota l’estructura de personal i econòmica que implica una nova àrea per a aquests serveis”. «Aquesta ampliació se suma a una estructura ja sobredimensionada. Ballart va crear dues noves àrees a l’inici del mandat, i ara crea una tercera. Mentre al govern anterior teníem 6, el govern de TxT i ERC compta amb 9 àrees. És una despesa econòmica totalment injustificada», afirma Vega.

El PSC critica que Ballart no ha explicat els motius que justifiquen aquesta decisió,” així com tampoc encara no ha donat les raons de la modificació del cartipàs que va fer fa unes setmanes”. «Aquesta nova modificació arriba, com sempre, sense cap planificació. Presenten l’expedient d’urgència i de manera improvisada, quelcom que demostra la falta de projecte i de rumb del govern municipal.», sentencia Vega, qui conclou afirmant que demanaran totes les explicacions oportunes a la propera reunió del Ple de l’Ajuntament.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa