MónTerrassa
Terrassa intensificarà la campanya per promoure la T- Verda
  • CA
T-Verda integrada
T-Verda integrada | ATM

!--akiadsense-->

El PSC ha presentat al ple de febrer de l’Ajuntament de Terrassa una proposta de resolució per a la promoció de la targeta de transport públic T- Verda a la ciutat de Terrassa. Finalment, aquesta moció ha anat com a acord de junta de portaveus i, per tant, ha estat aprovada.

Des del Consistori s’han compromès a difondre l’existència i els avantatges d’aquesta T-Verda, incentivant les sol·licituds d’aquest títol de transport. Es recorda que aquesta targeta es va posar en funcionament l’any 2017 amb l’objectiu de crear un títol de caràcter ambiental que facilités la retirada de la circulació de vehicles vells, altament contaminants, a canvi de permetre viatjar de forma il·limitada i gratuïta per les 6 zones del sistema de transport públic durant tres anys.

Durant aquest període de dos anys, s’ha aconseguit retirar de la circulació 6.800 vehicles i el nombre de viatges realitzats amb la T-Verda ha superat els 3 milions de desplaçaments en total. Així mateix, en els darrers mesos hi ha hagut un notable increment de sol·licituds coincidint amb la entrada en funcionament de la Zona de Baixes Emissions de Barcelona.

En el cas de Terrassa, les dades facilitades per l’AMTU diuen que el nombre de sol·licituds entre finals del 2017 i principis del 2020 han estat de 127. Tenint en compte que en els propers mesos, i seguint el Pla de Mobilitat Urbana aprovat l’any 2016, s’implantarà la Zona de Baixes Emissions a la nostra ciutat, des de l’Ajuntament s’ha cregut que és un bon moment per intensificar la promoció d’aquest títol amb caràcter ambiental.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa