MónTerrassa
El PSC enceta una campanya electoral atípica sense actes presencials a Terrassa
  • CA
Javier García, Eva Candela i Alfredo Vega, amb el cartell del candidat socialista
Javier García, Eva Candela i Alfredo Vega, amb el cartell del candidat socialista | Lluïsa Tarrida

!--akiadsense-->

“Tenim un magnífic programa i sortim a guanyar”, així de convençuda s’ha mostrat Eva Candela, candidata número 18 a les llistes per Barcelona del PSC pel 14 de febrer. La regidora socialista a l’Ajuntament de Terrassa ha manifestat que “l’agrupació municipal té moltes ganes de treballar, tirar endavant i aconseguir representació egarenca al Parlament”. Al seu costat, l’han acompanyat en l’acte d’inici de la campanya el Primer Secretari del PSC local, Alfredo Vega; i el Secretari d’Organització i Acció Electoral, Javier García.

El PSC planteja una campanya “atípica” on “per primera vegada en democràcia, no hi haurà cap acte presencial o físic a Terrassa”. García ha destacat que “farem una campanya 100% segura, i per això tots els actes es podran seguir per les nostres xarxes socials i pel canal de Youtube”. Els socialistes, però, sí que realitzaran visites als barris per tal de realitzar “bustiades” -esperen arribar a 60 mil domicilis terrassencs- amb la informació més rellevant del partit i, sobretot, posant èmfasi “amb el vot per correu, perquè no volem que ningú es quedi sense votar per por del virus”. I malgrat que no podrà ser un acte públic, no descarten portar algun dels principals dirigents del partit en l’àmbit català o espanyol a la ciutat.

Oficina de la candidata

La principal novetat en aquesta campanya electoral és l’obertura de l’oficina de la candidata. Es tracta d’un espai mitjançant el qual qualsevol ciutadà podrà contactar amb la candidata Eva Candela per traslladar-li inquietuts, dubtes sobre el programa o opinions. Es podrà fer demanant cita prèvia a través del telèfon de l’agrupació o les xarxes socials del partit. García ha remarcat que aquest any la “mobilització” de la nostra gent tornarà a ser clau en campanya, no només per a les bustiades sinó també per “ser presents al màxim de col·legis electorals en forma d’apoderats”.

Al seu torn, el Primer Secretari del partit local, Alfredo Vega, ha volgut recalcar la figura d’Eva Candela. “Ha demostrat la seva capacitat de diàleg i de treball, i seria un gran actiu per a Terrassa tenir una persona com ella al Parlament. Estem segur que no decebrà a ningú i estem orgullosos que ens representi”. El portaveu del grup socialista a l’Ajuntament de Terrassa també ha recalcat que en aquestes eleccions “volem ser decisius per tancar una etapa de desgovern i volem liderar un govern de diàleg, centrat en la reconstrucció i en els problemes dels treballadors, empreses i autònoms”. Vega considera que “la crisi ha evidenciat les carències que arrosseguem en sectors com sanitat i educació” i es mostra convençut de la capacitat del seu partit per “superar aquesta crisi general”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa