MónTerrassa
El PSC diu que “mentre Ballart sigui alcalde, serà impossible qualsevol acord”
  • CA

El PSC afirma que Jordi Ballart fa “impossible” qualsevol opció d’arribar a pactes i acords entre els diferents partits polítics de l’Ajuntament de Terrassa. Des de l’agrupació municipal lamenten que “l’actitud i la forma de governar de l’alcalde allunyen cada vegada més a la resta de partits i cal un canvi de rumb en la seva forma d’actuar”. En aquest sentit, els socialistes consideren que mentre Ballart sigui alcalde serà “impossible arribar a cap acord”, atès, diuen, “que el seu tarannà no ho permet”.

El PSC creu que la situació política actual és “insostenible”, i per això reclama que el Pacte de ciutat ha d’anar “més enllà de les mesures econòmiques i socials que es puguin adoptar”, i afirma que “a Terrassa, a més d’una crisi econòmica i social, hi ha una crisi institucional afegida”. Per aquest motiu, el grup socialista emplaça al Govern municipal a “reflexionar en profunditat sobre la mala imatge que està donant la ciutat i la necessitat urgent de reconduir el clima advers generat per la falta de lideratge i la provocació constant des del Govern”.

En el comunicat, el principal grup de l’oposició, diu que “en els darrers mesos s’han viscut episodis que evidencien la falta de lideratge de Jordi Ballart i la seva incapacitat d’arribar a consensos i solucionar problemes”. No obstant això, els socialistes manifesten que “per responsabilitat amb la ciutat, continuarem presentant propostes per a la reactivació econòmica i social”. En paral·lel, exigeixen a l’Alcalde unes “disculpes públiques i inequívoques” per les “reiterades faltes de respecte a regidors de l’oposició, unes disculpes que mai s’han produït”.

Tanmateix el PSC vol deixar clar que “això no es tracta d’una picabaralla de partits, com alguns partits volen fer veure de forma interessada“, i que els socialistes sempre denunciaran qualsevol tipus de “males pràctiques en una acció de govern”. El PSC creu que “amagar certes crítiques sota el paraigües del no saber perdre no fa cap favor a la transparència ni al fonament de lliure opinió”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa