MónTerrassa
El PSC, content per la nova residència que es construirà a Terrassa
  • CA

L’agrupació de Terrassa del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) ha celebrat l’anunci que va fer ahir la consellera de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya, Violant Cervera, en la seva visita a la ciutat, sobre l’inici de les obres per a la nova residència i centre de dia per a gent gran a Sant Pere Nord.

Els socialistes egarencs recorden que va ser a l’any 2006 quan l’Ajuntament i la Generalitat van signar el conveni per a la construcció de l’equipament, i que des d’aleshores han anat presentant mocions per exigir la seva execució, tant al Ple Municipal com al Parlament de Catalunya.

Eva Candela

El darrer cop, al juliol de 2021, quan la diputada egarenca Eva Candela va presentar una moció a la Comissió de Drets Socials del Parlament per incloure la partida econòmica corresponent al pressupost de la Generalitat. “Després que el Govern presentés els comptes anuals per al 2022 (que no contemplaven la construcció de la residència), el PSC va presentar una esmena per a incloure una partida per a l’actualització del projecte, proposta que va ser rebutjada per ERC i Junts. Ara, els socialistes es mostren satisfets pel fet que la feina de tants anys reivindicant aquesta obra, de la mà d’entitats socials i veïnals del barri de Sant Pere Nord i de tota la ciutat, hagi obtingut els resultats gràcies als fons europeus Next Generation, propiciats pel Govern d’Espanya.

No obstant, el PSC demana celeritat en l’inici de les obres i espera “que no es quedi en només un compromís més del Govern”, i recorda “que encara falten moltes places públiques per a residències per a la gent gran a la nostra ciutat”. Els socialistes
també lamenten que no se’ls convidés a la trobada que va tenir lloc ahir entre el Govern de la Generalitat, l’Ajuntament i les entitats, “tot i que el Grup Municipal de Junts sí que hi va ser convidat.”

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa