MónTerrassa
El PSC es compromet amb l’erradicació de la pobresa infantil
  • CA

El Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) de Terassa presentaran al Ple municipal de novembre, el divendres de la setmana vinent, la proposta d’adhesió a l’Aliança Pobresa Infantil Zero de l’Alt Comissionat per la Lluita Contra la Pobresa Infantil.

Així ho van anunciar el regidor socialista Carlos Lázaro a la Comissió Informativa de Cicles de la Vida que va tenir lloc ahir 17 d’octubre. L’objectiu d’aquest anunci va ser tenir temps per arribar al consens amb la resta de forces polítiques.

Un de cada quatre infants i adolescents es troba en risc de pobresa

Un de cada quatre infants i adolescents del nostre país es troba en risc de pobresa. Les dades publicades per l’organització governamental Save de Children mostren un increment notori dels nens i nenes creixent en risc d’exclusió social entre abans i després de la pandèmia de la COVID-19, dels 18 milions als 20 milions.

Per trencar el cercle de pobresa, el Partit dels Socialistes proposa l’adhesió de l’ajuntament a la iniciativa d’Aliança Pobresa Infantil Zero, que té com a objectiu aconseguir un país que proporcioni igualtat d’oportunitats a tots els ciutadans i ciutadanes.

Alt Comissionar per la Lluita Contra la Pobresa Infantil

Aquesta s’emmarca dins de l’Alt Comissionar per la Lluita Contra la Pobresa Infantil, “un projecte del president del govern d’Espanya per impulsar polítiques i aliances socials per erradicar la pobresa infantil. Amb l’adhesió, es pretén transformar el discurs i l’opinió pública envers la pobresa infantil, posicionant-la com un tema de rellevància social; enfortir l’aliança entre estructures que afectes els nens i nenes en àmbits com
l’educació, la nutrició, la salut, les cures, l’habitatge o la bretxa salarial; i impulsar polítiques centrades en els drets de la infància. Amb tot això es pretén refermar el compromís en l’avenç d’igualtat d’oportunitats de la infància i joventut de Terrassa.”

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa