MónTerrassa
PSC: Ballart està més preocupat de les xarxes socials que de governar la ciutat
  • CA
Alfredo Vega, president del Grup Municipal Socialista,
Alfredo Vega, president del Grup Municipal Socialista, | PSC Terrassa

!--akiadsense-->

El divendres 5 de març es celebra a l’Ajuntament de Terrassa un ple extraordinari per debatre l’estat de la ciutat. Alfredo Vega, president del Grup Municipal Socialista, ha presentat avui la valoració del PSC respecte els gairebé dos anys del bipartit TxT i ERC, així com les seves propostes de cara a recuperació de la ciutat.

Els socialistes acusen l’alcalde de no tenir lideratge, i consideren que “està més preocupat de les xarxes socials que de governar la ciutat”. A més, creuen que el relat enganya la ciutadania, ja que “Ballart ven canvi quan és el polític que porta més anys en actiu a l’Ajuntament: a l’any 2005 ja era regidor del Govern municipal”.

Vega explica que “trobem un greu retrocés en les formes democràtiques que l’alcalde no s’hagi dirigit al cap de l’oposició en un any que dura la pandèmia, a més de l’acusada reducció de les fórmules de participació ciutadana”. Els socialistes consideren que la política del govern es resumeix en dos eixos: “prometre i incomplir les seves promeses electorals; i que malgrat la pandèmia altres ciutats han estat capaces de vehicular mecanismes de participació, de col·laboració entre partits, entitats i agents socials”.

Alfredo Vega recalca que “el PSC sempre ha tingut la mà estesa, des de la crítica constructiva i amb voluntat de fer avançar la ciutat”. De cara al ple de l’Estat de la Ciutat han presentat una proposta amb tres pilars: la reactivació econòmica, l’ocupació de qualitat i l’educació per tothom.

El socialista considera que són unes propostes “de mínims”, que s’han d’executar en col·laboració amb tots els agents socials: des del veïnat fins a la patronal. El PSC explica que l’accés equitatiu a l’educació és el principal generador d’oportunitats, i no es pot abandonar en aquestes circumstàncies. “Aquestes propostes estan alineades amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible 2030 i, sobretot, amb el context europeu i espanyol de transformació econòmica i industrial”. Per Vega, resulta imprescindible que la ciutat “aprofiti aquest context per liderar el rellançament econòmic del seu entorn, per una Terrassa més verda, amb ocupació de qualitat i perspectives de futur”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa