MónTerrassa
El PSC aposta per l’Orbital Ferroviari de Vilanova a Mataró, passant per Terrassa
  • CA
Els dos candidats socialistes Güeto i Candela, han visitat Castellbisbal
Els dos candidats socialistes Güeto i Candela, han visitat Castellbisbal | PSC

!--akiadsense-->

Eva Candela i Rafael Güeto, candidats de la federació Vallès Oest del PSC a les properes eleccions del 14 de febrer, han visitat Castellbisbal per explicar com afectarà un govern socialista al Vallès. Rafael Güeto, tinent d’alcaldia socialista a Rubí, ha explicat que el PSC treballarà per unes infraestructures que millorin la competitivitat de l’economia catalana. Així, l’aposta per infraestructures digitals com la fibra òptica o el 5G i per infraestructures de transport és un eix vertebrador del programa socialista. A tall d’exemple, ha mencionat l’aposta pel corredor mediterrani o la via d’alta velocitat.

A més, Güeto ha remarcat que la necessitat d’encarar els reptes de la transició ecològica implica canviar la mobilitat, i “amb el president Illa executarem infraestructures de mobilitat sostenible per connectar el territori reduint la nostra petjada ecològica”. Eva Candela, regidora socialista a l’ajuntament de Terrassa, ha dit que el PSC preveu engegar les obres de l’orbital ferroviari, “per millorar la mobilitat de la segona corona metropolitana i que tindrà repercussió directa a localitats com Castellbisbal o Viladecavalls”. Un orbital ferroviari que “volem que connecti Vilanova amb Mataró passant per Martorell, Terrassa i Granollers”.

Addicionalment, ha explicat que es duran a terme reivindicacions històriques com la unió de les xarxes de FGC Vallès i Baix Llobregat o l’accés a l’aeroport a través de la R4. Candela, que ha demanat el vot pels socialistes, considera que aquestes eleccions resulten “clau per afrontar la transformació que necessita el nostre país” i demana “deixar de badar amb banderes”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa