MónTerrassa
El PSC acusa Ballart d’irresponsable i perjudicar Terrassa
  • CA

El Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) ha valorat el que considera una “irresponsabilitat” de l’alcalde de Terrassa Jordi Ballart i del seu equip, no assistir el dijous al Consell d’Alcaldes del Vallès Occidental. La primera autoritat egarenca va al·legar manca de respecte vers ell i vers la ciutat i la seva persona. “El senyor Ballart no ha estat a l’altura que el càrrec requereix i li demanem que sigui responsable amb les seves decisions. Terrassa no es pot permetre deixar escapar cap oportunitat i s’ha de deixar d’excuses i començar a governar d’una vegada, és la seva obligació”, ha reblat la número 1 del cartell electoral del PSC.

“Ahir va succeir un fet que des del PSC considerem gravíssim”. La reunió, expliquen, era un pas per convèncer al conseller de Territori de la Generalitat, Juli Fernàndez, de la necessitat de connectar Terrassa amb Sabadell i Castellar del Vallès pel nord, a través de la B-40, del que la Generalitat té la competència de projectar i executar. “Malauradament, la veu de Terrassa ni tan sols va ser escoltada, ja que l’absència va ocasionar que ningú defensés els interessos de la nostra ciutat”.

El PSC no accepta les raons argumentades per l’alcalde: “No s’aguanta per enlloc. El seu equip va informar que el motiu de no assistir va ser l’emprenyament pel fet que no el van convidar a una reunió prèvia entre el conseller, l’alcaldessa de Sabadell, i l’alcalde de Castellar. I això és rotundament fals. Estava convocat”.

Consell d’alcaldes amb una cadira buida/CCVO

Una lluita també des de les xarxes socials

L’enfrontament entre el PSC i Tot per Terrassa està viu des de fa unes hores a les xarxes socials. La diputada i candidata a l’alcaldia pels socialistes egarencs, Eva Candela, va piular a Twitter: “Avui Terrassa no ha estat representada en una reunió tan important per a la ciutat com és el Consell d’Alcaldies del Vallès Occidental”. En el mateix text reclamava a Jordi Ballart que expliqués les raons de la seva absència. “L’actitud de l’alcalde perjudica la ciutat”, reblava.

Jordi Ballart, el candidat de TxT a les eleccions municipals de maig de 2023 li responia de seguida: “Explica-ho tot, no només el que t’interessa. Trobes normal que mentre hem estat esperant 20 minuts a què comencés la reunió no s’hagi convidat a la ciutat a l’acte de signatura del llibre que s’estava fent a una altra sala amb el conseller? Potser mereixem més respecte.”

Qui també hi posava cullerada era el regidor del PSC Marc Armengol: “Doncs sí, expliquem-ho tot: “L’alcalde Ballart s’equivoca”. En referència a les manifestacions del conseller de Territori Juli Fernàdez al Consell d’Alcaldes del Vallès Occidental, on tancava la porta definitivament a la construcció de la Ronda Nord, la connexió directa entre Terrassa i Sabadell.

La B-40 al seu pas per Terrassa ha vist reduït el trànsit considerablement | Marta Maseras
La B-40 al seu pas per Terrassa | Marta Maseras

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa