MónTerrassa
El pressupost de l’Ajuntament de Terrassa, 1000 milions en 4 anys
  • CA
Núria Marín, Jordi Ballart, Isaac Albert
Núria Marín, Jordi Ballart, Isaac Albert | J. M.O.

!--akiadsense-->

El pressupost de l’Ajuntamet per la legislatura 2019-2023 és de 1000 milions d’euros, amb 40 destinats a inversions. A repartir en partides de 250 anuals. L’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart; el primer tinent d’alcalde, Isaac Albert; i la tinenta d’alcalde de Serveis Generals i Govern Obert, Núria Marín, han presentat aquest dilluns la proposta de pressupost municipal i ordenances fiscals per al 2020, que el Govern municipal elevarà al Ple el dimecres 30, a les 9.30 del matí.

Ballart ha remarcat que es va vers un nou model de ciutat, i amb un equip de govern “sòlid, fort i obert”que pensa en avui i demà però també en la Terrassa de la dècada dels 30. El pressupost “és realista”. I ha incidit que amb aquestes premisses cal parlar dels 1000 milions i dels 40 en inversió -al voltant dels 10 anuals-.

Isaac Albert ha incidit en la mateixa idea. “Intentem trencar amb inèrcies passades. Obrim la porta a un nou model de ciutat.”. Els 1.000 milions “ens han de permetre fer efectiu el que diu el programa de govern. Això o ho acabem dimecres -quan es vota al ple-. Tot just comença. Són 4 anys que dura el mandat”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa