Cartell de llibertat presos polítics a Terrassa
Cartell de llibertat presos polítics a Terrassa | Alba Herrera

!--akiadsense-->

Els quatre presos polítics que fins aquest dijous feien vaga de fam seran traslladats aquest dijous a la tarda a la Unitat Hospitalària Penitenciària de Terrassa (UHPT) per tal de tornar a ingerir aliments sota control mèdic i començar-se a recuperar. Es tracta d’una mesura prevista pel protocol de vagues de fam, si els metges ho consideren necessari. Jordi Turull, Jordi Sànchez, Joaquim Forn i Josep Rull es recuperaran en un mòdul d’hospitalització ordinària i en habitacions individuals.

Segons fonts penitenciàries, la durada de l’ingrés respondrà únicament a criteris mèdics. Durant l’ingrés les visites de les autoritats quedaran “molt restringides”. A l’UHPT els interns tenen dret a dues comunicacions de mitja hora cadascuna a la setmana.

Els quatre presos han adreçat una instància a la direcció de la presó de Lledoners a les dotze del migdia d’aquest dijous comunicant la finalització de la vaga. Fins aquest dijous al matí, Turull era l’únic dels quatre que havia hagut de ser traslladat a la Infermeria del Centre Penitenciari de Lledoners. La resta continuaven al seu mòdul.

Nou comentari