MónTerrassa
El president popular de la Junta d’Andalusia, de visita a Terrassa
x
Juanma Moreno, president de la Junta d’Andalusia, juntament amb Alex Rodríguez, candidat popular a Terrassa | PP TERRASSA

El president de la Junta d’Andalusia, el popular Juanma Moreno, ha visitat Terrassa juntament amb el candidat del PP a les eleccions municipals egarenques, Alex Rodríguez. Tots dos van compartir trobades amb entitats andaluses coincidint amb el dia d’Andalusia. A més, han repassat temes d’actualitat a la ciutat i han comentat els punts en comú i els reptes de futur. “A Andalusia hem posat fi a 40 anys de socialisme anquilosat, crec que això és el millor que li podria passar a Terrassa i a Alex Rodríguez, que és el candidat idoni per gestionar aquest canvi”, afirma Moreno.

“Tot i l’intent independentista de fer creure que Catalunya té una sola identitat, avui demostrem que Catalunya està íntimament lligada a Espanya. Només cal veure la quantitat d’associacions de tots els punts d’Espanya que s’afinquen a Terrassa per entendre d’una vegada que Catalunya és totalment espanyola”, ha comentat Rodríguez. El president andalús i el candidat egarenc ha coicidit en la importància de mantenir vives les tradicions d’aquells que van arribar a Catalunya per evitar la imposició que, segons ells, els candidats dels partits independentistes volen fer. “Visquem on visquem, el sandalusos no hem d’oblidar qui som. Per això dies com avui són tant importants”, ha afegit Moreno.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa