MónTerrassa
Giménez (PP): “Volem que el PSC surti de Moncloa i desaparegui de l’Ajuntament”
  • CA
x
Alex Rodríguez i Marta Giménez (PP Terrassa) defensen la candidatura del popular Pablo Casado | CRISTOBAL CASTRO

El PP ha obert campanya a la seva seu al Passeig de les Lletres, 9, amb el portaveu del partit a l’Ajuntament, Alex Rodríguez, la candidata número 13 per Barcelona, Marta Giménez, i regidors populars.

“Des del PP Terrassa encarem aquesta campanya amb moltes ganes per recuperar la Moncloa. Volem reduir l’IRPF i altres impostos. És fonamental per Terrassa, com a ciutat, que el govern secessionista i impositor, d’impostos, de Pedro Sánchez, desaparegui de la Moncloa i torni el Partit Popular, que és el legítim governant del país”, ha apuntat Giménez, que encara que veu complicat sortir, al ser la tretzena per Barcelona, ha deixat clar que “Terrassa tindrà veu al Senat, al Congrés i a Moncloa”.

x
Alex Rodríguez i Marta Giménez pengen un cartell amb la candidatura de Pablo Casado | CRISTOBAL CASTRO

!--akiadsense-->

En clau terrassenca, la candidata número 13 per Barcelona ha recordat que ells tenien planejat acabar el quart cinturó, “una infraestructura fonamental per la ciutat”. “Des del PP també vam impulsar la candidatura per la UNESCO Patrimoni de la Humanitat de les Esglésies de Sant Pere, que fa ciutat, cultura i patrimoni, a més d’atreure turisme. A més, estem donant suport des del minut 1 la ciutat de l’hoquei i el Mundial d’hoquei del 2020. Si Casado dorm a la Moncloa el 28 d’abril, recolzarem des de les Corts generals aquesta candidatura. Volem acollir el Mundial d’hoquei, són valors que fan ciutat, marca Terrassa i també perquè és un pol de turisme. L’hoquei és un esport majoritari a Terrassa que el practiquen de forma força equitativa homes i dones”.

Giménez també ha criticat l’atac rebut aquest dijous a la UAB. “Uns feixistes ens han atacat, agredit físicament, verbalment i ens han arribat a escopir”, ha lamentat. “Volem que el Partit Socialista surti de Moncloa i desaparegui de l’Ajuntament de Terrassa. Que deixin de ser una taca per Espanya, Catalunya i Terrassa. Volem un partit i una ciutat forts econòmicament i punters en tecnologies, esport i cultura”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa