MónTerrassa
Rull acusa el PP de “tractar el éssers humans com a bèsties”

Josep Rull se’n fa creus de les idees del PP. El Partit Popular proposa ajornar l’expulsió d’una immigrant irregular si dona un fill en adopció, proposta que inclou al seu projecte de Llei de Suport a la Maternitat segons ha indicat l’empresa de contingut audiovisual Newtral. A preguntes d’aquesta firma, el PP li ha contestat per correu electrònic que una dona “irregular” que vulgui donar el fill en adopció “quedaria blindada”, tot i que no seria un “blindatge per a tota la vida”, i “no suposaria un motiu d’expulsió”. A més, el partit ha afirmat que les dones en aquest supòsit “gaudirien de tota la protecció i garanties en igualtat de condicions” que les dones que viuen en situació regular a Espanya.

L’exconseller terrassenc ha fet una piulada on parla de maldat i afirma: “Tractar el éssers humans com a bèsties. Tornem als anys 40”.

Comentaris

 1. Icona del comentari de: El Pozo a març 14, 2019 | 16:05
  El Pozo març 14, 2019 | 16:05
  Garantiza la residencia siempre y cuando permanezcas encinta , alumbrando y cediendo gustosamente en adopcion siempre .
 2. Icona del comentari de: Fat Boy a març 14, 2019 | 16:08
  Fat Boy març 14, 2019 | 16:08
  En la mateix linia que el president d'Estremadura que volia deportar als estremenys i els seus fills que havien vingut a Catalunya. Suposo que en trens per transportar bestiar, com es la practica tradicional d'aquesta gent.
 3. Icona del comentari de: LSO a març 14, 2019 | 16:38
  LSO març 14, 2019 | 16:38
  Estoy de acuerdo porque siempre se pone el ejemplo del trato a personas como animales, lo cual es reconocer que los animales son muy, pero que muy mal tratados, y lo dan algo por natural. El día que los animales dejen de sufrir (sobretodo los comestibles), el ser humano dejara de padecer. SI NO HAY PAZ PARA LOS ANIMALES NO LA HABRA PARA LOS HUMANOS, ES UNA REGLA MATEMATICA.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa